Χριστουγεννιάτικες Star Wars Ευχές 00

Σειρά του Δεκεμβρίου στο ημερολόγιο, και πριν καν μπει ο μήνας ήδη όλοι οι συντάκτες έχουν «πιάσει» Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και έχουν προετοιμάσει το δικό τους υλικό για ένα εορταστικό Comics Trades.

R2-D2-and-C-3PO-Christmas-Ornaments

Εντωμεταξύ, το Star Wars σύντομα πια θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες με το: «Star Wars Episode 7: The Force Awakens», κι όπως όλα δείχνουν από τα στοιχεία και τις πληροφορίες, που έχει αποκαλύψει η Disney έως τώρα, θα είναι μία επιστροφή σε επίπεδο συγκινήσεως κλασσικής τριλογίας, μιας σειράς ταινιών που τόσο σημάδεψε στη δεκαετία του ’80 το κοινό και την pop κουλτούρα της εποχής.

C

Γιατί λοιπόν να μην προσθέσουμε κι έναν συνδυασμό Star Wars και Χριστουγέννων στο εορταστικό πρόγραμμα του site μας;

0

Οπότε από σήμερα κι όλο τον μήνα, καθημερινά θα σας παρουσιάζουμε από μία Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας εικόνα της θρυλικής δημιουργίας Sci-Fi, και πώς οι δημιουργοί τους έπαιξαν με τους χαρακτήρες του Star Wars  και τον ρόλο τους στις ταινίες του George Lucas.

0eb9077a138535dabff41747432f44bd

Για την πρώτη και μόνο εικόνα —για να ξεχωρίσει από τις παραπάνω εισαγωγικές—απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Χαρούμενες Γιορτές!

A

Comics Trades 2015–2016

Posted on 30 Νοεμβρίου 2015, in Comics & Christmas, CT Exclusive, CT Xmas Articles 2015, Διάφορα, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Κόμικς & Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικα Άρθρα 2015 and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. Μας έφαγε η πολιτική ορθότητα. Happy holidays και Sithmas.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  2. Κυρίως παλαβό θα έλεγα! 🙂

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.