«ΦΙΛΑΘΛΟΣ»

Ένα από τα πολύ επιτυχημένα(δεν ήταν και πολλά, άλλωστε), περιοδικά που επένδυσαν στο φίλαθλο κοινό και ειδικά στο ποδοσφαιρικό, ήταν και ο «Φίλαθλος» του κ. Καμπανά. Περιείχε μεταξύ άλλων και ποδοσφαιρικά εικονογραφημένα, εκτός από την ενημέρωση, τα οποία προέρχονταν κυρίως από την Αγγλία. Το περιοδικό θα το παρουσιάσουμε ξεχωριστά. Σήμερα, θα σας δείξουμε ένα μικρό δείγμα, από αυτά που φιλοξενούσε στα οπισθόφυλλά του.

Όπως μπορείτε να δείτε, στις εικόνες που συνοδεύουν την ανάρτηση, δεν περιοριζόταν μόνον στο ποδόσφαιρο, αλλά είχε και πορτρέτα αθλητών της εποχής(αρχές της δεκαετίας του`70). Τις φωτογραφίες, συνόδευαν και λεζάντες, με διάφορα στοιχεία.

Να προσθέσω και μια αφίσα έκπληξη! Δεν έχει να κάνει με τον «Φίλαθλο», αλλά σίγουρα οι φίλοι του Παναθηναικού θα την εκτιμήσουν δεόντως! Πρόκειται για μια δημιουργία του γελοιογράφου μας Μιχάλη Νικολινάκου, που υπήρχε ένθετο σαν αφίσα, στο τεύχος 118 του «Φαντάζιο»! Η αφίσα είναι απλά καταπληκτική!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.