ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015

calendar25

Όπως και τα τρία προηγούμενα χρόνια, για την περίοδο που οδηγεί στις γιορτές, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε ένα Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο ή, όπως είναι γνωστό στα Αγγλικά, Advent calendar.

Το ημερολόγιο αυτό αποτελείται από μία καρτέλα με ένα αριθμημένο παραθυράκι για κάθε μέρα πριν τα Χριστούγεννα και, προαιρετικά, όπως εδώ, ένα εικοστό πέμπτο παραθυράκι για τα Χριστούγεννα.

Στη δική μας καρτέλα, κάτω από κάθε παραθυράκι κρύβεται το εξώφυλλο από κάποιο κόμικ. Κάθε μέρα θα ανοίγουμε το αντίστοιχο παραθυράκι, και θα εμφανίζεται το εξώφυλλο, που είναι από κάτω. Για φέτος επιλέξαμε Χριστουγεννιάτικα εξώφυλλα της Dell και της Gold Key από κόμικς με χαρακτήρες από αυτούς που εμφανίστηκαν στο Γέλιο και Χαρά.

Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα τού ημερολογίου, μπορείτε να τη δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Κάθε μέρα θα προσθέτουμε εδώ μία αράδα με το όνομα και τον αριθμό τού τεύχους τής ημέρας και θα αντικαθιστούμε την εικόνα στην αρχή του άρθρου με καινούργια, ώστε να προστίθεται το εξώφυλλο του τεύχους τής ημέρας στην καρτέλα. Έτσι, τα Χριστούγεννα θα έχουμε  την πλήρη λίστα τών 25 τευχών και την καρτέλα  με όλα τα παράθυρα ανοιχτά, για να την αγναντεύουμε.

Στο όνομα τού κάθε τεύχους θα υπάρχει σύνδεσμος προς την καταχώριση τού τεύχους στο comics.org, ενώ στον αριθμό τού τεύχους θα υπάρχει σύνδεσμος κατ’ ευθείαν προς την εικόνα τού εξωφύλλου, όπως τη δίνει το comics.org, για να μην ψάχνετε να τη βρείτε.

Ημερομηνία Κόμικ Αριθμός
1 Δεκεμβρίου Bugs Bunny 46
2 Δεκεμβρίου Little Lulu 7
3 Δεκεμβρίου Tom & Jerry Comics 77
4 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Funnies 1
5 Δεκεμβρίου Little Lulu 18
6 Δεκεμβρίου Woody Wodpecker 88
7 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Funnies 2
8 Δεκεμβρίου Little Lulu 30
9 Δεκεμβρίου Tom & Jerry Comics 90
10 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Funnies 3
11 Δεκεμβρίου Little Lulu 42
12 Δεκεμβρίου Woody Wodpecker 115
13 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Funnies 4
14 Δεκεμβρίου Little Lulu 78
15 Δεκεμβρίου Tom & Jerry Comics 126
16 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Party 6
17 Δεκεμβρίου Little Lulu 90
18 Δεκεμβρίου Woody Woodpecker Christmas Parade 1
19 Δεκεμβρίου Little Lulu 126
20 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Funnies 7
21 Δεκεμβρίου Tom & Jerry Comics 149
22 Δεκεμβρίου Little Lulu 166
23 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Funnies 8
24 Δεκεμβρίου Little Lulu 250
25 Δεκεμβρίου Bugs Bunny’s Christmas Funnies
Bugs Bunny’s Christmas Funnies
5
9

Στο περιθώριο των σελίδων θα υπάρχει μόνιμος σύνδεσμος προς αυτό το άρθρο, ώστε να μπορείτε να το επισκέπτεστε εύκολα κατά τη διάρκεια των εορτών.

Όλα μας τα Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Καλές Γιορτές!

Άδεια Creative Commons Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 30 Νοεμβρίου 2015, in Comics Covers, CT Exclusive, CT Xmas Articles 2015, Διάφορα, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εξώφυλλα Κόμικς, Κόμικς & Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικα Άρθρα 2015, Χριστουγεννιάτικα Ημερολόγια, Χαρτοκοπτικές and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Κρίτον Βάλε κάτι στο ημερολόγιο

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.