ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013

calendar25

Όπως και πέρσι, για την περίοδο που οδηγεί στις γιορτές, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε ένα Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο ή, όπως είναι γνωστό στα Αγγλικά, Advent calendar.

Το ημερολόγιο αυτό αποτελείται από μία καρτέλα με ένα αριθμημένο παραθυράκι για κάθε μέρα πριν τα Χριστούγεννα και, προαιρετικά, όπως εδώ, ένα εικοστό πέμπτο παραθυράκι για τα Χριστούγεννα.

Στη δική μας καρτέλα, κάτω από κάθε παραθυράκι κρύβεται το εξώφυλλο από κάποιο κόμικ. Κάθε μέρα θα ανοίγουμε το αντίστοιχο παραθυράκι, και θα εμφανίζεται το εξώφυλλο που είναι από κάτω. Για φέτος επιλέξαμε εξώφυλλα από παλιά αμερικάνικα υπερηρωικά κόμικς, με χριστουγεννιάτικο θέμα. Ελπίζουμε να τα βρείτε ενδιαφέροντα.

Κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα τού ημερολογίου, μπορείτε να τη δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Κάθε μέρα θα προσθέτουμε εδώ μία αράδα με το όνομα και τον αριθμό τού τεύχους τής ημέρας και θα αντικαθιστούμε την εικόνα στην αρχή του άρθρου με καινούργια, ώστε να προστίθεται το εξώφυλλο του τεύχους τής ημέρας στην καρτέλα. Έτσι, τα Χριστούγεννα θα έχουμε  την πλήρη λίστα τών 25 τευχών και την καρτέλα  με όλα τα παράθυρα ανοιχτά, για να την αγναντεύουμε.

Στο όνομα τού κάθε τεύχους θα υπάρχει σύνδεσμος προς την καταχώριση τού τεύχους στο comics.org, ενώ στον αριθμό τού τεύχους θα υπάρχει σύνδεσμος κατ’ ευθείαν προς την εικόνα τού εξωφύλλου, όπως τη δίνει το comics.org, για να μην ψάχνετε να τη βρείτε.

Ημερομηνία Κόμικ Αριθμός
1 Δεκεμβρίου  Limited Collectors’ Edition C-43
2 Δεκεμβρίου Captain Marvel Jr. 14
3 Δεκεμβρίου Spider-Man: Christmas In Dallas (αυτοτελές)
4 Δεκεμβρίου DC Comics Presents 67
5 Δεκεμβρίου Superman’s Christmas Adventure (αυτοτελές)
6 Δεκεμβρίου Batman 27
7 Δεκεμβρίου Comic Cavalcade 19
8 Δεκεμβρίου Batman 33
9 Δεκεμβρίου Action Comics 105
10 Δεκεμβρίου Adventure Comics 113
11 Δεκεμβρίου Christmas with the Super-Heroes 2
12 Δεκεμβρίου Captain Marvel Adventures 19
13 Δεκεμβρίου Comic Cavalcade 5
14 Δεκεμβρίου The Best of DC 22
15 Δεκεμβρίου Superman 369
16 Δεκεμβρίου Superman 166
17 Δεκεμβρίου Action Comics 81
18 Δεκεμβρίου Adventures of Superman 487
19 Δεκεμβρίου Batman 45
20 Δεκεμβρίου Comic Cavalcade 9
21 Δεκεμβρίου Action Comics 117
22 Δεκεμβρίου Action Comics 93
23 Δεκεμβρίου Limited Collectors’ Edition C-34
24 Δεκεμβρίου Superman’s Christmas Adventure (αυτοτελές)
25 Δεκεμβρίου Christmas with the Super-Heroes 1

Στο περιθώριο των σελίδων θα υπάρχει μόνιμος σύνδεσμος προς αυτό το άρθρο, ώστε να μπορείτε να το επισκέπτεστε εύκολα κατά τη διάρκεια των εορτών.

Καλές Γιορτές!

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 30 Νοεμβρίου 2013, in Comics & Christmas, Comics Covers, CT Exclusive, CT Xmas Articles 2013, Διάφορα, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εξώφυλλα Κόμικς, Κόμικς & Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικα Άρθρα 2013, Χριστουγεννιάτικα Ημερολόγια, Χαρτοκοπτικές and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. Από αύριο αρχίζω να ψάχνω για Χριστουγεννιάτικες εικονούλες για τα σχόλια…

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.