ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

Ψάχνοντας για κάτι άλλο στη σοφίτα τού Γκούφυ στο πατάρι, βρήκα το εξής:

Μια εικόνα τού Γκούφυ (ή, μάλλον, Γκούφη) αποτελούμενη από 96 τετραγωνάκια, κολλημένα σε ένα χαρτόνι!

Με τη βοήθεια του inducks, απ’ όπου προέρχεται και η παρακάτω εικόνα, θυμήθηκα ότι πρόκειται για ένα παζλ, που είχε κυκλοφορήσει στα οπισθόφυλλα των τευχών 569, 570, 571 και 572 τού Μίκυ Μάους.

Σύμφωνα με το άρθρο που συνόδευε το παζλ:

Το παζλ, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι που ακονίζει το μυαλό και αυξάνει την παρατηρητικότητα.
Με τα κομμάτια που υπάρχουν στα οπισθόφυλλα του «Μίκυ Μάους», θα συνθέσετε την εικόνα που βλέπετε σ’ αυτή τη σελίδα.
Όταν την ολοκληρώσετε, μπορείτε να την κολλήσετε σ’ ένα χαρτόνι διαστάσεων 25×35 εκατοστών και να την κρεμάσετε στο δωμάτιό σας.

Εγώ πρέπει να είχα ακολουθήσει τις οδηγίες μέχρι το κομμάτι που έλεγε να συνθέσω τα κομμάτια και να τα κολλήσω στο χαρτόνι (για την ακρίβεια χαρτί Schoeller, από το μάθημα των τεχνικών—στην πίσω μεριά φαίνεται και μέρος από κάποιο σχέδιο με σινική μελάνη), αλλά μάλλον δεν το κρέμασα, αλλά το φύλαξα, και γι’ αυτό σώθηκε!

Απομένει να βρω αυτό για το οποίο ανέβηκα στο πατάρι…

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 2 Ιανουαρίου 2013, in Comics, Comics Archive, Comics History, CT Exclusive, Goofy, Άρθρα Μελών, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Ελληνικά Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θησαυροί!, Μίκυ Μάους, Οπισθόφυλλα, Mickey Mouse, Walt Disney and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 5 Σχόλια.

  1. Καταπληκτικό εύρημα!

    Κρίτωνα, μας γέμισες μνήμες πάλι! Και καλά έκανες βέβαια! Σιγά μην δεν θέλαμε!

    Μου αρέσει!

  2. Αυτή η σοφίτα του Γκούφυ είναι μάλλον καμιά Σούπερ αποθήκη! Συνεχώς και κάτι καινούριο βγαίνει από εκεί μέσα! Βλέπω ότι αυτή τη φορά είναι ένα σούπερ οικονομικό παζλ του (regular) Γκούφυ…

    Αλήθεια, «Γκούφυ» ή «Γκούφη»;

    Αναρωτιέμαι τι ήθελες τελικά να βρεις πάνω στο πατάρι αντ’ αυτού…

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.