ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΦΙΛΜ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ – ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΕΝΤΑΛ» ΤΟΥ 1968!

Ένα από τα όμορφα παραλειπόμενα των σπάνιων εκδόσεων κόμικς μας, έρχεται σήμερα στο Comics Trades, με μια σειρά από αποσπασματικές εικόνες. Σ` αυτό το πρώτο μας άρθρο λοιπόν, θα γνωρίσετε περισσότερο και εκ των έσω, ένα τμήμα της έκδοσης του «Κένταλ – Χρυσός Αετός», των αδελφών Στρατίκη από το 1968! Πάμε πολύ πίσω στον χρόνο, για να δούμε κάποιες από τις κριτικές γουέστερν ταινιών, που συμπεριλάμβανε το περιοδικό αυτό. Μέσα απόλυτα στο κλίμα της έκδοσης, οι κριτικές αυτές αφορούσαν ταινίες που προβάλλονταν και στην χώρα μας εκείνα τα χρόνια. Θα δείτε συγκεκριμένα τις κριτικές των(με την σειρά που παρουσιάστηκαν στο περιοδικό), «Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος», «Μονομαχία γιγάντων» και «Μονομαχία μέχρι θανάτου». Οι ταινίες παρουσιάστηκαν στον «Κένταλ», στα τεύχη 1, 2 και 10. Σε προσεχή άρθρα θα διαβάσετε και για άλλα παραλειπόμενα αυτής της έκδοσης, συνοδευόμενα πάντα από αποκλειστικές εικόνες, αυτής της σπάνιας έκδοσης.

Δείτε τις αποσπασματικές σελίδες, στην υπό – κατηγορία «ΕΡΕΥΝΑ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ».

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

http://wp.me/PKxow-1QC

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 1 Ιουλίου 2011, in Arts, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Creators, Comics History, Comics Legends, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Tributes, CT Exclusive, Culture, Greek Comics, Άρθρα Μελών, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Γουέστερν Κόμικς, Δημιουργοί, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Εκδόσεις Αιγόκερως, Εκδόσεις Στρατίκη, Ελληνικά Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Θησαυροί!, Κόμικς Καταγραφή, Κάποτε στην Ελλάδα!, Κένταλ, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών, Παραλειπόμενα, Πολιτισμός, Σπάνια Κόμικς, Τέχνες, Rare Comics, Western Comics and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Μα ειναι απιστευτο,ποσο σπουδαια σειρα τευχων ηταν.
    Ποσα τευχη τελικα κυκλοφορησαν;

    Μου αρέσει!

    • Κατ` αρχάς συγνώμη για την καθυστερημένη μου απάντηση, αλλά προέχει αυτή την περίοδο η πραγματοποίηση μιας σειράς πολύ σημαντικών project, μέσα σε αυτά και μιας σειράς αποκλειστικών μεταφράσεων, για τις οποίες θα σας ενημερώσω όταν θα είναι έτοιμες. Ήταν πράγματα μια καταπληκτική σειρά, όπως και η επόμενη που θα παρουσιάσουμε άυριο και αυτή από τον Κένταλ. Για τεύχη μπορώ να σου πω ότι διαπιστωμένα γνωρίζω 10. Το δέκατο, αν είναι το τελευταίο, έχουμε αναρτήσει το εξώφυλλο του ήδη.

      Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.