ΤΟΝΥ ΜΠΟΥ – «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Δεύτερη ιστορία και για τον «Τόνυ Μπόυ» του κ. Καμπανά και φυσικά του Pescador, που σας δίνουμε σήμερα στην παρακάτω σάρωση. Στην ουσία η ιστορία διαδέχεται την πρώτη που διαβάσαμε σε αυτή την έκδοση εικονογραφημένου, όπου μετά την αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής που εμπόδισε ο μικρός στα τέσσερα πρώτα τεύχη, μπλέκει σε μια νέα περιπέτεια που έχει στοιχεία και από την πρώτη ιστορία, όπως την πλούσια κοπέλα που έχει ερωτευθεί. Σ` αυτό το σενάριο τον μπλέκει ένας αστυνομικός και είναι γεμάτο κίνδυνο μέχρι την τελευταία σελίδα! Δημοσιεύτηκε στην τελευταία σελίδα του 4ου τεύχους του ομώνυμου περιοδικού(13 Ιουλίου 1971), αλλά και στα τεύχη 5 έως και 8(10 Αυγούστου). Οπότε έχετε πλέον μετά κι από αυτή την σάρωση όλες τις σελίδες των πρώτων τευχών του «Τόνυ Μπόυ»(ιδιαίτερα δυσεύρετου εικονογραφημένου), όσων αφορά στον βασικό πρωταγωνιστή του περιοδικού. Σε μελλοντικές μας σαρώσεις, θα σας δώσουμε και ιστορίες του «Ρίβερ Κίνγκ», που συμπλήρωνε την ύλη των τευχών.

Το αρχείο κατεβαίνει ακολουθώντας το παρακάτω link

http://www.mediafire.com/?zq1o242j9dxvzo4

Σύνολο σελίδων 65

Σάρωση εικόνων με EPSON V300 PHOTO

Ανάλυση σάρωσης 400 dpi

Επιμέρους διαστάσεις σελίδων 2100 Χ 1800 με τη βοήθεια του Photo Resizer

Επεξεργασία σελίδων – crop – ευθυγράμμιση με Adobe Elements & Picasa

Υδατογράφημα Alamoon

Συμπίεση αρχείου και τελικό φορμάτ Adobe pdf Creator

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 10 Ιουνίου 2011, in Arts, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics Creators, Comics History, Comics Legends, Comics Links, Comics Safari, Comics Stories, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Tributes, CT Exclusive, Culture, French Comics, Greek Comics, Italian Comics, Άρθρα Μελών, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Βινιέτες, Γαλλικά Κόμικς, Δημιουργοί, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Ελληνικά Κόμικς, Εξώφυλλα Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Ιστορίες από το Τόνυ Μπόυ, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Θησαυροί!, Κόμικς Ιστορίες, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Σαρώσεις, Κάποτε στην Ελλάδα!, Καμπανάς, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών, Παραλειπόμενα, Πολιτισμός, Σπάνια Κόμικς, Τόνυ Μπόυ and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.