ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

Ε, ναι, έπρεπε να σας τις δώσουμε κι αυτές, για να μην έχετε πια άλλοθι! 🙂

BHMA 1.

Μπαίνετε εδώ

http://wordpress.com/

ΒΗΜΑ 2.

Κλικάρετε ψηλά επάνω στην δεξιά πλευρά της σελίδας, την επιλογή SIGN ME UP που βρίσκεται σε κίτρινο πλαίσιο

ΒΗΜΑ 3.

Συμπληρώνετε τα πεδία, με nick name που θέλετε να χρησιμοποιείτε και το email σας. Άλλα προσωπικά στοιχεία δε θέλουμε!

ΒΗΜΑ 4.

Πατάτε NEXT, κάτω χαμηλά στην προηγούμενη οθόνη και μπαίνετε στην τελική ευθεία! Άντε κοντεύουμε! Μην κάνετε έτσι! Εδώ λοιπόν, στο τέλος της οθόνης χαμηλά, σας ρωτάμε αν θέλετε να αποκτήσετε ένα blog(GIMME A BLOG),  ή αν απλά επιθυμείτε ένα απλό όνομα για συμμετοχή σε κοινότητα(JUST A USER NAME). Αν επιλέξετε το πρώτο, θα μπορείτε έπειτα να προσθέσετε δική σας εικόνα στο συνοδευτικό εικονίδιο που θα έχετε μετά! Καλό, ε; Με την δεύτερη επιλογή, σας διαλέγουμε εμείς ένα!

ΒΗΜΑ 5.

Πάμε στην τελευταία κίνηση και πολύ σημαντική! Θα σας σταλεί ένα μήνυμα στο email σας, που μέσα του θα περιέχει έναν κωδικό! Τον κωδικό και τα μάτια σας!!! Με αυτόν τον κωδικό μπορείτε αφήνετε σχόλια στην σελίδα μας!!! Χωρίς αυτόν, …μάλλον δεν μπορείτε να αφήνετε σχόλια στην σελίδα μας!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ – ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ COMICS TRADES!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ

Όταν ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο και κάτι ψιλά, είμασταν καμιά τριανταριά τρελαμένοι κομικσάδες, που προσπαθούσαν(και ακόμη προσπαθούμε!), να κλείσουμε τις συλλογές μας και να αντλήσουμε – μοιραστούμε γνώση και αναμνήσεις. Όχι ότι άλλαξε κάτι σε όλα αυτά, αλλά επειδή πλέον η παρεΐτσα μεγάλωσε κατά πολύ και είναι λογικό κάποια νέα παιδιά στην σελίδα να χάνονται, προσπαθώντας να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας της, είπαμε να γράψουμε εδώ μερικές χρήσιμες πληροφορίες.

Να τονίσω αρχικά και περισσότερο για τους νέους επισκέπτες της σελίδας, ότι πρωταρχική επιθυμία και ζητούμενο όλων, είναι η γνωριμία μεταξύ μας, η ανταλλαγή απόψεων και αναμνήσεων, κάτι που μπορείτε να διακρίνετε αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το περιεχόμενο των υπό – κατηγοριών μας, που δίνουν έμφαση σε όλες τις μορφές τέχνης και πολιτισμού. Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και έκφρασης των απόψεων του, κάτι που το σεβόμαστε στο 100%, ακόμη κι αν δεν είναι κόσμια η μορφή αυτή έκφρασης, ή ακόμη κι αν εμπεριέχει στοιχεία εμπάθειας.  Δεν κάνουμε ούτε «επαναστάσεις», δεν είμαστε καινοτόμοι και πρωτοποριακοί, δεν επιθυμούμε κανενός είδους πρωτιές, ούτε φυσικά πιστεύουμε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική, με την όλη στάση και λόγο ύπαρξης μας. Επίσης, δεν επιθυμούμε ούτε και καλλιεργούμε κανενός είδους αντιπαλότητα, ειδικά αν αυτή προέρχεται από τον χώρο στον οποίο κινούμαστε. Όλοι έχουν διαφορετικές απόψεις και τρόπους έκφρασης! Ότι κάνει μια μερίδα συνανθρώπων μας, δεν αποτελεί κατ` εμέ ούτε πανάκια – ούτε και μορφή αποφυγής! Όπως έχω αναφέρει κατ` επανάληψη, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο μας και ο χώρος που πρέπει να του δίνουμε για να δημιουργήσει – εκφραστεί, είναι κάτι που μόνο καλύτερη θα κάνει την κοινωνία μας. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε με όλους, αλλά είναι απαραίτητο να αφήσουμε να διαφωνούν με τη γνώμη μας τον κάθε έναν που το επιθυμεί, όπως και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του να διαφωνεί! Την κουβέντα αυτή, σε ελεύθερη απόδοση και ας μου το συγχωρέσετε αυτό, δεν την σκέφτηκα εγώ αλλά ο Βολταίρος, ένα εκ των πιο σημαντικών και πιο ανήσυχων πνευμάτων στην ιστορία της ανθρωπότητας, με μεγάλη συμβολή στην διατύπωση της διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα χρόνια που ακολούθησαν την Γαλλική επανάσταση. Αν προσπαθήσουμε να μείνουν αναλλοίωτα σαν ιδανικά όλα αυτά, πιστέψτε με θα γίνει πολύ μα πολύ διαφορετική η καθημερινότητα όλων μας! Πιο αγνή και ανθρώπινη!

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ότι θέλετε να ρωτήσετε, είτε έχει να κάνει με πληροφορία για κάποια κόμικς έκδοση, είτε για κάποια από τα διαθέσιμα μας τεύχη, απλά στέλνετε ένα email στο gkoscomicsandmore@gmail.com

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ & ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Απλά κοιτάζετε στην κορυφή της σελίδας, όπου βρίσκονται οι κατηγορίες μας! Κλικάρετε ότι σας ενδιαφέρει και βέλεπετε το περιεχόμενο του! Αν ζητάτε κάτι συγκεκριμένο, κλικάρετε την «Αναζήτηση» από τα εργαλεία μας στα δεξιά, ή μας ρωτάτε με email.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Δεν γίνεται απλούστερα! Στέλνετε το κείμενο σας(θα ήταν χρήσιμες και εικόνες για την τεκμηρίωση των γραφόμενων), στο email της σελίδας μας και το ανεβάζουμε στον λογαριασμό σας!

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Υπάρχουν διάφορες ομάδες μελών στο Comics Trades.

Ομάδα scan. Σκανάρουμε τα τεύχη και μετά τα τροποιούμε σε pdf αρχεία, προσθέτοντας το υδατογράφημα CT στις σελίδες τους και τα ανεβάζουμε στο mediafire. Έπειτα, παραθέτουμε σε άρθρο τα links για τα μέλη και τους αναγνώστες.

Ομάδα μεταφράσεως. Μεταφράζουμε στα Ελληνικά κόμικς που δεν κυκλοφόρησαν στην χώρα μας. Στην συνέχεια ακολουθούμε την διαδικασία όπως στα scans.

Ομάδα δημιουργίας μακετών – λογότυπων και βίντεο. Εδώ αν έχετε ιδέες και όρεξη να τις υλοποιήσετε, δεν θα μας βρείτε αντίθετους! Δεχόμαστε κάθε πρόταση για να δείχνει καλύτερα οπτικά η σελίδα! Όσο για την δημιουργία βίντεο, εδώ φτιάχνουμε slide shows και τα ανεβάζουμε συνοδεία μουσικής στο you tube.

Ομάδα έρευνας & καταγραφής. Θα πρέπει να σας αρέσει αυτή η επίπονη διαδικασία(με τα υπέροχα αποτελέσματα!), για να συμμετέχετε εδώ! Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει σημασία! Οπισθόφυλλα, καταχωρήσεις από τις εσωτερικές σελίδες, χαρτοκοπτικές, διαγωνισμοί, διαφημίσεις, λίστες κυκλοφορίας τευχών, εξώφυλλα και πολλά ακόμη, σας περιμένουν να προσθέσετε τις δικές σας γνώσεις!

Για να συμμετέχετε σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες, απλά μας ενημερώνετε με ένα email!

————————————————————————————————————————————————————————————-


————————-

 1. Παιδιά, είμαι καινούργιο μέλος, Μπάμπης ονομάζομαι και μένω Αθήνα. Είμαι λάτρης των κόμικς του Ντίσνεϋ και ψάχνω εδώ και χρόνια κάποια ελληνικά τέυχη των εκδόσεων Τερζόπουλου, συγκεκριμένα το χριστουγεννιάτικο τεύχος 599 του Μίκυ Μάους και τα Κλασικά με τις πρώτες ιστορίες του Φάντομ Ντακ. Όποίος τα διαθέτει προς πώληση, ας επικοινωνήσει μαζί μου κατόπιν συννενόησης με την ΣΟ. Nα είμαστε όλοι καλά και καλή Ανάσταση!

  Μου αρέσει!

  • Καλώς ήρθες Μπάμπη στην παρέα μας! θα αναρτήσω σε λίγα λεπτά τις αναζητήσεις σου, οπότε θα έχεις νέα δια μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Μην δημοσιεύεις email στα σχόλια, για την αποφυγή επικοινωνίας με έμπορους κόμικς και γενικότερα επειδή το διαδίκτυο είναι κάπως απρόσωπο και εμπεριέχει κινδύνους. Όποιο μέλος επιθυμεί το email ενός άλλου, του το στέλνουμε εμείς(Συντακτική Ομάδα Comics Trades). Φίλος του Ντίσνευ ε; Πρώτη φορά γράφεται φίλος του Ντίσνευ μέλος στην σελίδα!!! 🙂 🙂 Αστειεύμαι φυσικά! Είστε πάρα πολλοί και θα το διαπιστώσεις σύντομα! Καλή διαμονή εύχομαι και Καλό Πάσχα να έχουμε!

   Μου αρέσει!

   • 🙂 Να’ σαι καλά φιλαράκι, χάρηκα για τη γνωριμία. Καλό Πάσχα να’ χουμε!

    Μου αρέσει!

    • Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει αύριο και μας δίνει μια ευκαιρία να νοιώσουμε ξανά κάτι από εκείνα τα χρόνια, που όλα όσα αντιπροσωπεύουν τα πάθη του Θεανθρώπου είχαν διαφορετική αξία και πολύ σημαντικά μηνύματα. Δεν ήταν απλά μέρες για διασκέδαση, χωρίς σχολείο ή εργασία. Να είστε όλοι καλά, με υγεία και αγάπη στις καρδιές σας, κοντά σε ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για σας και για κείνους η δική σας παρουσία. Να βρισκόμαστε και μοιραζόμαστε αγνά συναισθήματα, δίχως δόλο και μικρότητες. Να είμαστε λαμπεροί με το βλέμμα να κρυφοκοιτάζει το χθες, γιατί αυτό θα μας οδηγεί και θα μας ακολουθεί πάντα σαν σκιά, σε τούτο το σύντομο ταξίδι. Θα μας δίνει κουράγιο και δύναμη, όταν όλα θα δείχνουν δύσκολα και απόμακρα. Καλό Πάσχα να έχουμε!

     Γιώργος Κοσκινάς

     Μου αρέσει!

 2. Γιωργο νομιζω ετσι ολοκληρωσα την εγγραφη στη παρεα σας…..Θα ακολουθησει η λιστα μου.

  Μου αρέσει!

  • Καλησπέρα Κώστα και καλώς ήρθες στην παρέα ΜΑΣ πλέον! Είναι χαρά μου να σε καλωσορίζω εκ μέρους όλων! Το team μεγαλώνει διαρκώς και όλοι ενωμένοι ψάχνουμε αυτά που έμειναν από τις μέρες της νιότης. never surrender όμως, όπως επικρατεί εδώ σαν άποψη! Ο φίλος Βασίλης, λέει ότι «τα γεράματα έρχονται με την παραίτηση», οπότε αφού εμείς δεν το βλεπουμε έτσι, έχουμε δρόμο μπροστά μας!

   Φιλικά

   Γιώργος(για να γνωριζόμαστε!)

   Μου αρέσει!

 3. Χαιρετίζω τις καινούριες φωνές! (μίλησε δα και ο πανάρχαιος).
  Καλά σχόλια Κώστα και πάντα ευχάριστα!

  Μου αρέσει!

  • Βασίλη, έτσι είναι! Απλά αξεπέραστη! Προσωπικά, την θεωρώ μέσα στις 2-3 κορυφαίες, από όσες γυρίστηκαν με Χριστουγεννιάτικο θέμα. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποια άλλη παραγωγή, να βγάλει ποτέ αυτά τα συναισθήματα που γεννάει το αριστούργημα του Κάπρα!

   Μου αρέσει!

 4. Θα την ψάξω με την πρώτη ευκαιρία. Τα βιντεάκια δεν μου τα βγάζει, αλλά μπορεί απλά να φταίνε οι ρυθμίσεις του υπολογιστή μου.

  Μου αρέσει!

 5. Καλησπέρα παιδιά.

  Disney fan και εγώ, πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται η σελίδα σας…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: