Καρτέλες δώρων Μίκυ Μάους

mm2085

Τον Ιούνιο του 2006, το Μίκυ Μάους γιόρτασε τα 40 χρόνια του με το τεύχος 2085, ένα τεράστιο τεύχος 548 σελίδων, το οποίο διαφημίστηκε ως «το μεγαλύτερο Μίκυ Μάους όλων των εποχών». Μαζί με το περιοδικό δόθηκε ως δώρο (τι δώρο, δηλαδή, που το τεύχος έκανε €9,90) ένα «συλλεκτικό τίσερτ». Όλα αυτά συσκευάστηκαν με πλαστικό πάνω σε μία καρτέλα διαστάσεων 43 cm × 33 cm. Το τίσερτ προφανώς κάπου χαρίστηκε, φύλαξα όμως την καρτέλα, την οποία βλέπουμε παραπάνω.

mm2086

Στο επόμενο τεύχος ξεκίνησε η διάθεση του συναρμολογούμενου αστρόπλοιου του Σκρουτζ, η οποία ολοκληρώθηκε σε τέσσερα τεύχη. Άλλο ένα «δώρο» που το πληρώσαμε, καθώς κάθε ένα από αυτά τα τεύχη κόστιζε 80 λεπτά παραπάνω. Και σ’ αυτό το τεύχος το δώρο και το περιοδικό ήταν συσκευασμένα με πλαστικό πάνω σε μία καρτέλα, αυτή τη φορά διαστάσεων 32 cm × 35 cm.

astroploio

Αυτή τη φορά κράτησα και την καρτέλα και το αστρόπλοιο!

Ένα από τα δύο τεύχη ο περιπτεράς αρνήθηκε να το βάλει στο περίπτερο, επειδή ήταν τεράστιο και δεν άξιζε για 10 λεπτά κέρδος, που είχε ανά τεύχος, να πιάσει τόσο χώρο στο περίπτερο. Το άφησε σε μια αποθήκη, που έχει και, αν του το ζητούσες, πήγαινε και στο έφερνε!

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 10 Απριλίου 2015, in Comics, Comics History, Comics Legends, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Tributes, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Θησαυροί!, Συλλογές, Memories and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Για φανταστείτε μια αποθήκη γεμάτη αστρόπολοια και κομμάτια τους! Τα παιδιά ια τρελαίνονταν αν το έβλεπαν!

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.