Dream Factory – 18. THE SURFARIS – Wipe Out (1963)

THE SURFARIS 1THE SURFARIS 3

Μπορεί να μην έχει την λέξη summer στον τίτλο, μπορεί να μην έχει καν στοίχο, όμως είναι από τα μουσικά θέματα που φέρνουν στο νου καλοκαίρι από την πρώτη κιόλας νότα! Οι Surfaris, μια παρέα εφήβων που μετέφερε το κύμα και τα surf στα δισκάκια 45 στροφών, με γρήγορες κιθάρες και πολλή ζωντάνια, συνεχίζουν αυτή την εβδομάδα το οδοιπορικό μας στα καλοκαιρινά κομμάτια του παρελθόντος, με το Wipe Out από το 1963. Και για να μην σας αφήσουμε με απορίες για το πώς χορεύονταν τέτοια κομμάτια, ιδού ένα αποσπασματικό βίντεο μετά μουσικής!

THE SURFARIS 4

————————

Για το Comics Trades 2013–2014

Γιώργος Σ. Κοσκινάς

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια

Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 31 Ιουλίου 2014, in CT Exclusive, Dream Factory, Μουσική, Music and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.