ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ – «BLOOD FROM THE MUMMY’S TOMB» (1971)

BLOOD FROM THE MUMMYS TOMB FILM POSTER 2BLOOD FROM THE MUMMYS TOMB 11

Η Hammer στα ’70s είχε πολύ δυναμική παρουσία, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι φίλοι των ταινιών τρόμου την γνώρισαν και την αναγνώρισαν για τις παραγωγές της του ’50 και του ’60. Επίσης, όσο ασχολήθηκε με το θέμα των ταινιών Δράκουλα, άλλο τόσο εντρύφησε και σε αυτό της Αιγυπτιακής κατάρας των Φαραώ και της μούμιας. Επένδυσε και εδώ πολλά μέτρα ταινίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ένα σενάριο που μπλέκει και στα χνάρια του μεταφυσικού, οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

BLOOD FROM THE MUMMYS TOMB 7 BLOOD FROM THE MUMMYS TOMB 12

Διαβάστε την παρουσίαση και αυτής της ταινίας, όπως πάντα στο Cine Oasis της Δευτέρας.

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 15 Ιουλίου 2013, in Cine Oasis, Cinema, CT Exclusive, Culture, Films Posters, Hammer Films, History of Cinema, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφίσες, Αφιερώματα, Βίντεο, Βιβλίο, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκτός Κόμικς, Η Ιστορία του Κινηματογράφου, Θρίλερ, Κινηματογράφος, Κλασσικές Ταινίες, Τέχνες, Τέλος Εποχής, Ταινίες Μυστηρίου, Ταινίες Τρόμου, Χάμερ, Video and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.