ΜΙΚΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ / Τεύχος 4 – «Κορώνα γράμματα»

MIKY MYSTHRIO B KYKLOS 4 COVER ct

Καλησπέρα σε όλους και καλώς ήρθατε σε μια ακόμη παρουσίαση του περιοδικού Μίκυ Μυστήριο! Το σημερινό τεύχος τής παρουσίασης είναι το 4. Πάμε, λοιπόν, για μια ακόμη παρουσίαση με πολύ μυστήριο και πολλές δολοπλοκίες!

MIKY MYSTHRIO B KYKLOS 4 INSIDE 1 ct

 Λοιπόν, έχουμε και λέμε… Στο γραφείο τού Μίκυ στο Νταρκ Σίτυ (του οποίου, προς το παρόν, πάντα είναι μόνιμος κάτοικος) έρχεται μια κοπελιά ονόματι Τζένιφερ Πάουερ, για να του αναθέσει την εξιχνίαση μιας εξαφάνισης… Τώρα, τι ακριβώς σημαίνει αυτό, θα το πούμε παρακάτω! Η Τζένιφερ δηλώνει ότι ο φίλος της ο Ντερκ ξαφνικά εξαφανίστηκε μαζί με μια βαλίτσα, η οποία περιείχε ομόλογα αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, τα οποία λεφτά ανήκαν στην επενδυτική εταιρεία του πατέρα της και ενός στενού του φίλου! Ο Μίκυ, βεβαίως, αναλαμβάνει αυτή την υπόθεση και ξεκινάει της έρευνές του…

Ύστερα από λίγες μέρες, κάποιος άλλος τύπος, ονόματι Πήτερ Γκέμο καταφθάνει στο ντεντεκτεβάδικο του Μίκυ. (Παρένθεση: για ποιο λόγο το είπα έτσι; Μάλλον θα μπερδεύτηκα με κάποια άλλα μαγαζιά, όπως σουβλατζίδικο και τα λοιπά.) Λοιπόν, που λέτε, αυτός ο κύριος ζητά από τον Μίκυ να αναλάβει μια υπόθεση… Την εξαφάνιση μιας τσάντας γεμάτης έγγραφα και χρήματα!

MIKY MYSTHRIO B KYKLOS 4 INSIDE 3 ct

 Σαν να μην του έφτανε η μι,α τώρα άρχισε να ερευνά και δεύτερη υπόθεση ταυτόχρονα! Τελικά, ο Μίκυ είναι καταπληκτικός ντετέκτιβ! Αν χρειαστώ ποτέ, σε αυτόν θα αποταθώ! Στο θέμα μας… Ξεκινάει τις έρευνες και για τις δύο υποθέσεις, τη μια για την κυρία Τζένιφερ και την άλλη για τον τύπο ονόματι Πήτερ. Βεβαίως, όπως πάντα κάνει, καταφέρνει να εξιχνιάσει τις δύο αυτές υποθέσεις και ο δαιμόνιος ντετέκτιβ την έχει ξαναβγάλει καθαρή!

Το πως κατάφερε να εξιχνιάσει αυτές τις δύο υποθέσεις δεν θα σας το πω, αλλά να το δείτε μόνοι σας! Πάντως, άλλο ένα μπλεγμένο ή, μάλλον, δύο μπλεγμένα κουβάρια ξεμπλέκονται! Τέλος καλό, όλα καλά, που λέμε…

MIKY MYSTHRIO B KYKLOS 4 INSIDE 4 ct

Τώρα, το τεύχος θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο ξεκάθαρο από τα υπόλοιπα τρία και βγάζει περισσότερο και πιο εύκολα νόημα! Το εξώφυλλο, το οποίο είναι ενιαίο με το οπισθόφυλλο, είναι απλά εξαιρετικό, και ο συνδυασμός των δύο ταυτόχρονων υποθέσεων νομίζω ότι είναι αρκετά πετυχημένος! Άρα, θα λέγαμε πολλά μπράβο στον Κλαούντιο Σαρρόνε για το σκίτσο και στον Τίτο Φαράτσι για το κείμενο! Η συγκεκριμένη ιστορία από εμένα θα πάρει 9, και θα ήθελα κυριολεκτικά πολύ να ακούσω και την γνώμη τών άλλων μελών και κυρίως του Kρίτωνα!

Αυτά από εμένα για σήμερα… Τον επόμενο μήνα θα δούμε την ιστορία «Ποντικοπαγίδα»! Μέχρι τότε, να είστε όλοι καλά και να διαβάζετε πολλά πολλά κόμικς! Καλό μήνα σε όλους!

Για το Comics Trades

 2012–2013

 Manos Papad

Τις παρουσιάσεις τών τευχών τού δεύτερου κύκλου τού «Μίκυ Μυστήριο» μπορείτε να τις βρείτε συγκεντρωμένες  εδώ.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

Posted on 5 Απριλίου 2013, in Arts, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics Creators, Comics History, Comics Legends, Comics Stories, Comics Strips, Comics Trades, Comics Tributes, CT Exclusive, Culture, Greek Comics, Greek Magazines, Άρθρα Μελών, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Βινιέτες, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Ελληνικά Κόμικς, Ενημέρωση, Εξώφυλλα Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Ιστορίες, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Παρουσιάσεις, Μίκυ Μυστήριο, Μίκυ Μυστήριο: Δεύτερος κύκλος, Σκίτσο, Τέχνες, Τερζόπουλος, Walt Disney and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Να βγάλουμε τον μέσο όρο λοιπόν να δούμε. Το σκίτσο όμως, αν και σίγουρα δεν είναι κακό, μού αφήνει μία περίεργη αίσθηση.

    Μου αρέσει!

    • Me too… Σαν κάπως να μην δένει 100%… Νομίζω ότι σε σχέση με τα προηγούμενα 3 τεύχη, εδώ δεν θα έλεγα ότι έχουμε και ΤΟ σκίτσο. Είναι όμως τεύχος «μια κι έξω»! Καταπίνεται χαλαρά και εύκολα.

      Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.