Τα εξώφυλλα του ΑΚΙΜ – Έβδομο Μέρος

AKIM 232 COVER FRANCE.

Έβδομο μέρος στην παρουσίαση χαρακτηριστικών εξωφύλλων τού «Akim», από τις Γαλλικές και Ιταλικές εκδόσεις. Ακόμη 10 εξώφυλλα και για αυτή την εβδομάδα, λοιπόν. Ελληνικό ενδιαφέρον και σήμερα, με το δικό μας πρώτο τεύχος να είναι ουσιαστικά το Γαλλικό υπ’ αριθμόν 255.

Μπορείτε να τα βρίσκετε όλα συγκεντρωμένα εδώ.

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 23 Μαρτίου 2013, in Akim, Arts, Augusto Pedrazza, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics Creators, Comics History, Comics Legends, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Tributes, CT Exclusive, Culture, French Comics, Italian Comics, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Ακίμ, Αναμνήσεις, Γαλλικά Κόμικς, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκδόσεις Εξωτερικού, Ενημέρωση, Εξώφυλλα Κόμικς, Εξώφυλλα: Akim, Η Ιστορία των Κόμικς, Ιταλικά Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Θησαυροί!, Κόμικς Καταγραφή, Σκίτσο, Τέχνες, Τέλος Εποχής and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. Στο Ακίμ 253 έχουμε Αρχαίους Έλληνες; (!?;!)

    Μου αρέσει!

    • Για Έλλην, μμμ… λίγο η περικεφαλαία και η αμφίεση γενικώς, μάλλον δεν με φέρνει συνειρμικά. Θα πρέπει να είναι κάποια …διασταύρωση, μεταξύ Ρωμαίου, Έλληνα και κάτι από πολεμιστή εκ Ασίας ορμώμενου, ο οποίος ευδοκίμησε στα θερμά, Αφρικάνικα κλίματα, για χάρη της εκδόσεως! 🙂 Να θυμίσω εδώ, ότι και ο Ταρζάν στην εκδοχή του Burroughs και ο γιός του, πάντα στις Αμερικάνικες τους παρουσίες σε κόμικς, τα έβαλαν με αρχαίες φυλές και μάλιστα με Ρωμαίους! Με την πρώτη ευκαιρία, θα σας στείλω και σχετικά εξώφυλλα. Επίσης και ο Φάντομ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μια μικροσκοπική φυλή, η οποία ενδυματολογικά φέρνει πάρα πολύ προς Ρωμαίους!

      Μου αρέσει!

  2. Ω μοντιέ!

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.