Comics News – 28/2/2013

ComicsNews

Αγαπητοί κομικσόφιλοι είμαστε εδώ για δεύτερη  εβδομάδα για να ψάξουμε, να αναζητήσουμε και να βρούμε τα καλύτερα κόμικς της εβδομάδας! Ας δούμε λοιπόν τι νέα έχουμε σήμερα για τα κόμικς.

COMICS NEWS 2 (1) CT

Η πρώτη παρουσίαση αφορά σε ένα ολοκαίνουγριο κόμικ που κυκλοφόρησε στις 23 Ιανουαρίου. Αν και εμείς δεν θα δούμε το πρώτο τεύχος, αλλά το δεύτερο, θα κάνουμε μια συνολική παρουσίαση. Τίτλος αυτού του κόμικ είναι “Young Avengers” και μας μιλά για νέους ήρωες που μέσα από την δικιά τους ιστορία γίνονται μια ομάδα για την διάσωση του κόσμου. Μέρος σε αυτήν την ομάδα παίρνουν οι Wiccan, Hulkling and Hawkeye with Loki, Marvel Boy and Ms. America. Το δεύτερο τεύχος κυκλοφόρησε μόλις χθες και είναι της Marvel.

Το link: http://marvel.com/

COMICS NEWS 2 (2) CT COMICS NEWS 2 (3) CT COMICS NEWS 2 (4) CT

Το δεύτερο τεύχος παρουσίασης για σήμερα είναι το “Seven(7)” το οποίο κυκλοφόρησε χθες 27 Ιανουαρίου και μας παρουσιάζει την ιστορία της γης το 3499, όπου η γη είναι ερημωμένη και εγκαταλελειμμένη, και το 93% των ανθρώπινων μυαλών ελέγχεται από τους επιστήμονες. Τι μπορεί όμως να συμβεί σε μια τέτοια ιστορία;

Το link: http://www.comicbookresources.com/

Το τελευταίο τεύχος της παρουσίασής μας, με τίτλο “Secret Avengers”, το οποίο μας μιλάει για τους εκδικητές, οι οποίοι επιστρέφουν, αλλά αυτήν την φορά είναι μυστικοί και έχουν σαν σκοπό τους την προστασία και την εκδίκηση από τους κακούς. Κυκλοφορεί από τις 24 Ιανουαρίου.

Το link: http://www.comicbookresources.com/

Αυτό ήταν και το τελευταίο τεύχος για σήμερα. Ραντεβού ξανά την επόμενη Πέμπτη για καινούρια κόμικς! Μέχρι τότε να μην ξεχνάτε να περνάτε καλά!

 Αποκλειστικά για το Comics Trades 2012 – 2013

Δημήτρης

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

Posted on 28 Φεβρουαρίου 2013, in Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics Creators, Comics History, Comics News, Comics Trades, CT Exclusive, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Εκδόσεις Εξωτερικού, Ενημέρωση, Εξώφυλλα Κόμικς, Κόμικς Ειδήσεις and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 7 Σχόλια.

  1. Ενδιαφέροντα νέα και αυτή τη βδομάδα λοιπόν, πολύ ωραία!
    Να υποθέσω ότι ο τίτλος 7, αφορά το 7% των ανθρωπίνων μυαλών που δεν ελέγχουν (ακόμα) οι επιστήμονες στο μακρινό 3499. Εντωμεταξύ έχω την αίσθηση ότι κάτι θα συμβεί μόλις μπει το 3500. Δεν έχω διαβάσει τίποτα από αυτό το κόμικ, αλλά είναι μια διαίσθηση.

    Μου αρέσει!

    • Όντως πολύ ενδιαφέρουσα και η σημερινή «φουρνιά» ειδήσεων. Να σου πω, Βασίλη, προσωπικά η αγωνία μου δεν υφίστανται περί του εν λόγω έτους, καθώς οι όποιες ενστάσεις τυχόν να έχω, δεν θα μπορούν να διατυπωθούν από εκεί που θα βρίσκομαι! 🙂 🙂

      Μου αρέσει!

  2. 😀

    Φαντάζεσαι να προλάβουμε; Ή έστω να προλάβει να καταχωρηθεί η προσωπικότητά μας σε τσιπάκι και να μας βρουν κάποτε ένα σώμα; (Σαν το κόμικ του Ανυπότακτου που σας έλεγα προ καιρού). Εδώ βγάλαν υπολογιστή που λειτουργεί με πρωτεΐνες (στοιχειωδώς βέβαια), να μην ελπίζουμε και για το 3500; 😆

    Μου αρέσει!

  3. «Η ζωή μετά», που είχε βγάλει προ καιρού ο Αρκάς ε;

    Αν μη τι άλλο, αν ο άλλος κόσμος έχει κάποια σχέση με το κόμικ, ε τότε δεν θα πλήξουμε ποτε!

    Μου αρέσει!

  4. Πολύ ωραίο!!Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά φίλε Μήτσο!!!

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.