ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ – ΜΠΛΕΚ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ / ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΡΤΩΝ Δ` μέρος

Συνεχίζουμε με το τέταρτο μέρος σήμερα, της σειράς αυτής των καρτών, που βρίσκονταν ένθετες στον Μπλεκ Νέας Περιόδου και αποτελούσαν τμήματα παιγνιδιών καρτών, με ξεχωριστό θέμα το κάθε ένα από αυτά. Σήμερα ξεκινάει και η δημοσίευση της συλλογής Δ, με το εξωτερικό της κάλυμμα και τις οδηγίες κατασκευής.

Θα βρείτε εδώ, όλα τα τμήματα τόσο αυτού, όσο και των υπολοίπων ένθετων του Μπλεκ, εκείνης της περιόδου έκδοσης.

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 19 Σεπτεμβρίου 2012, in Comics, Comics Archive, Comics History, Comics Legends, Comics Stickers, Comics Trades, Comics Tributes, CT Exclusive, Culture, Greek Comics, Greek Magazines, Άρθρα Μελών, Άνθρωπος, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αυτοκόλλητα, Αφίσες, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Ανεμοδουράς, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Ελληνικά Κόμικς, Η Ζωή, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Παρουσιάσεις, Κάποτε στην Ελλάδα!, Μπλέκ, Οπισθόφυλλα, Παραλειπόμενα, Παιγνίδια, Περιοδικά, Πολιτισμός, Συλλογές, Σιδεροτυπίες, Τέχνες, Τέλος Εποχής, Χαρτάκια, Χαρτοκοπτικές and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. Καλησπέρες!

    Δεν έχω να πω και πολλά σήμερα εκτός ίσως ότι βλέπω και άλλες Αφροδίτες στο διαγωνισμό της deimos comics

    (http://deimosfanthology.com/index.php?option=com_joomgallery&view=category&catid=2&Itemid=224)

    και θα προτιμούσα κάτι σε πιο θεϊκό, όπως πρότεινε και ο Κρίτωνας. Ίσως το σκίτσο που είχε προτείνει ο Γιώργος να οδηγεί προς τα εκεί.

    Μου αρέσει!

    • Το σκίτσο εκείνο είναι αυτή τη στιγμή δεύτερο σε ψήφους (74) παρ’ όλον ότι δεν είναι στο στυλ τής Deimos. Πρώτο (101 ψήφοι) είναι ένα με επιρροές από Μποτιτσέλι, το οποίο, ως εκ τούτου, εμένα μού λέει «γιαλαντζί θεά», όχι «θεά» σκέτα!

      Μου αρέσει!

  2. Όποιο και να είναι το νικητήριο θα αναπροσαρμοστεί, όπως λέει κάπου στους όρους συμμετοχής. Το πρώτο σε ψήφους όντως είναι μια εκδοχή νεανική, ή μια διασκευή (ή κάτι τέτοιο). Πιστεύω πάντως ότι στο τέλος θα καταλήξει η όποια εικόνα κερδίσει κοντά στο κλασσικό κάλλος.

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.