ΜΕΛΟ – «ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Είχαμε μιλήσει διεξοδικά, γι` αυτό το πανέμορφο άλμπουμ, στο αφιέρωμα μας. Σήμερα, θα σας το προσφέρουμε για δωρεάν λήψη στον υπολογιστή σας, τεχνικά επεξεργασμένο! να ευχαριστήσουμε τον φίλο και μέλος μας, Αντώνη(antko), για την πολύτιμη συμβολή του. Σύντομα, η κατηγορία μας που φιλοξενεί τέτοιου τύπου υλικό, αλλά και οι μνήμες όλων, θα πλουτίσουν με εικόνες των παιδικών χρόνων! Υγεία μόνο να έχουμε και να είμαστε μονιασμένοι. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται.

Το άλμπουμ κατεβαίνει ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.mediafire.com/view/?6fxg6xc6da5lys5

Όλες οι σχετικές μας αναρτήσεις, που αφορούν σε αυτές τις συλλογές, είναι συγκεντρωμένες εδώ και σας περιμένουν να τις διαβάσετε. 

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 3 Αυγούστου 2012, in Comics Trades, CT Exclusive, Culture, Άρθρα Μελών, Άλμπουμ ΜΕΛΟ, Άνθρωπος, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Διάφορα, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκτός Κόμικς, Η Ζωή, Κάποτε στην Ελλάδα!, Κάρτες ΜΕΛΟ, Καθημερινότητα, ΜΕΛΟ, Παραλειπόμενα, Πολιτισμός, Συλλεκτικά Αντικείμενα, Συλλογές, Συλλογές και χαρτάκια, Τέλος Εποχής, Χαρτάκια and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 7 Σχόλια.

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ..

    Μου αρέσει!

    • Κι εγώ ευχαριστώ για την υποδοχή που επιφυλάσσετε σε τέτοιες αναρτήσεις και θα έχουμε την δυνατότητα να σχολιάσουμε κι άλλες, μελλοντικά. Ήδη ετοιμάζονται δύο ακόμη. Είναι όλα τους τελικά, τμήματα της νιότης μας και πάρα πολύ νοσταλγικά, τόσο που δεν μπορούν να αγνοηθούν!

      Μου αρέσει!

  2. Χαιρετώ σας,

    Μελέτησα τα ΜΕΛΟ και βλέπω ότι λείπουν λίγα καρτάκια για να κλείσει το άλμπουμ. Είμαι σίγουρος πως πρέπει να ήταν αδιανόητα δύσκολο να κλείσει κάποιος συλλογή έστω και αν διαβεβαίωνε η ΜΕΛΟ ότι οι συλλογές μας κλείνουν εύκολα (και ότι ουσιαστικά είστε υποψήφιοι για την μπάλα ποδοσφαίρου ή ό,τι άλλο έδιναν κάθε φορά).

    Κρίμα να μην μπορώ να βγάλω κι εγώ καμιά συλλογή γιατί μικρός είχα δυο-τρεις, αλλά απλώς εξαλείφθηκαν…

    Αnyway, είναι πάντα μια ευχάριστη ανλαμνηση κάθθε συλλογή και ευχαριστούμε για την προσφορά.

    Μου αρέσει!

    • Πράγματι, Βασίλη, μπορεί η εταιρεία να έλεγε το αντίθετο, αλλά έλειπαν στάνταρ 3 με 4 χαρτάκια, σε κάθε άλμπουμ. Τα λεγόμενα και σαν «δύσκολα». Με την πάροδο των χρόνων, τα «δύσκολα» περιορίστηκαν σε 1 με 2. Αλλά και πάλι ήταν σχεδόν ακατόρθωτο, να κλείσουν τα άλμπουμ. Ελάχιστοι στην επικράτεια, το κατάφεραν, στα χρόνια εκείνα. Σήμερα, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά περισσότερο γαιτί οι έχοντες, ζητούν υπερβολικά μεγάλα ποσά, για κείνα τα «δύσκολα» χαρτάκια…

      Μου αρέσει!

  3. Εκτός κι αν είχες κανένα φίλο ή συγγενή από άλλη πόλη μήπως και σωθεί η κατάσταση. απ’ ότι κατάλαβα τα σπάνια του τόπου σου ήταν τα συνηθισμένα -μην πω διπλά και τρίδιπλα- ενός άλλου…

    Μου αρέσει!

    • Αυτή ακριβώς ήταν η λογική, όπως επίσης τήμα της ήταν και η φιλοσοφία, να υπάρχουν πάντα μερικοί νικητές, αλλά τα χαρτάκια τα «δύσκολα» να πέφτουν στα μεγάλα αστικά κέντρα… Στην επαρχία, ήταν ελάχιστοι όσοι τα συμπλήρωναν, αυτά τα άλμπουμ…

      Μου αρέσει!

  4. Μπράβο σας !!
    Ασχολιόμουνα με το συγκεκριμένο άλμπουμ το 1973-5 και ήμουνα πολύ ενθουσιασμένος. Είχα κερδίσει και την δερμάτινη μπάλα με μεγάλη προσπάθεια. Μάλιστα ακόμα θυμάμαι τις ιστορικές και επιστημονικές πληροφορίες που είχε η συλλογή. Είχα 2 αλμπουμ ασυμπλήρωτα αλλά μάλλον καταστράφηκαν σε κανένα πατάρι.
    Σας ευχαριστώ πολύ που μου το θυμίσατε και ιδιαίτερα που το διαθέαστε για downloading
    Δημήτρης

    Αρέσει σε 1 άτομο

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.