ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Αγαπητοί κόμικς – φίλοι, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία πάνω απ` όλα και λιγότερες επιμέρους ευχές! Αντί γι` αυτό, μακάρι όλες όσες κάναμε όλοι μας, τόσα χρόνια τώρα,  να βγουν αληθινές φέτος! Ας είμαστε δυνατοί και πάντα χαμογελαστοί! με αγάπη στος καρδιές μας!

Να σας πούμε μόνον ενημερωτικά πάντα, ότι η θεματική μας κατηγορία NOSTALGIA και οι υπό – κατηγορίες που φιλοξενεί, ξεκλείδωσε και είναι πλέον προσβάσιμη σε όλους. Είναι ακόμη στο ξεκίνημα της, όπως θα διαπιστώσετε άλλωστε. Όμως θα εμπλουτίζεται σε σχεδόν καθημερινή βάση, από αρκετούς συντάκτες, που θα τους γνωρίσετε και θα γνωριστούμε όλοι μαζί, στις επόμενες εβδομαδες. Όλοι όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτή την κατηγορία άρθρων, την άκρως νοσταλγική, τόσο με κείμενα, όσο και με εικόνα, ή έστω ένα απλό σχόλιο, είστε ευπρόσδεκτοι! Τα κείμενα ή τις εικόνες σας, μπορείτε να τα στέλνετε στο gkoscomicsandmore@gmail.com

Σταδιακά θα ξεκλειδώσουν όλες μας οι νέες κατηγορίες, για ελεύθερη πρόσβαση όλων! Να` στε και να είμαστε όλοι καλά, πάνω απ` όλα!

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 31 Δεκεμβρίου 2010, in Blog Members, Blog News, Blog Tools, Comics Trades, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Ειδήσεις, Ειδήσεις Κοινότητας, Νέα Μέλη Κοινότητας, Νέες Κατηγορίες, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

  1. Χρονια πολλα σε ολους τους φιλους!
    Ευχαριστω κυριε Κοσκινα για τις προσφορες σας.

    Υγεια πανω απο ολα και ειρηνη στον κοσμο,οσο το δυνατον τουλαχιστον!!

    ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2011!

    Μου αρέσει!

    • Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε! Είναι το πιο πολύτιμο αγαθό και δεν του δίνουμε την σημασία που του αξίζει, γιατί ψάχνουμε διαρκώς να αποκομίσουμε οφέλη προσωπικά, ενώ το μόνο που ουσιαστικά κάνουμε είναι ένα σύντομο πέρασμα και τίποτα παραπάνω! Αν υπάρχει υγεία, θα έρθουν όλα τα υπόλοιπα, με λίγη θέληση, αγάπη και ειρήνη, σαν συμπληρωματικά συστατικά! Να είμαστε όλοι καλά, με τους ανθρώπους μας που αγαπάμε και αλληλοστηριζόμαστε σ` αυτό το ταξίδι! Είναι η πυξίδα μας!

      Μου αρέσει!

  2. Χρονια πολλα και καλα σε ολους,φιλους και εχθρους,Καλη καρδια,και ευχες ακομα και σε αυτους που κακολογουν,γιατι ολοι καπου κρυβουμε ενα καλο εαυτο,και ας μην θελουμε να τον δειξουμε,κανοντας τους μαγκες!

    Δυσκολη χρονια και αυτη και οι επομενες,και για μας και ολο τον πλανητη,αλλα πανω απο ολα μια αισιοδοξια,οτι θα διωξουμε τους εφιαλτες πανω απο τα κεφαλια μας,και θα γινουμε ανθρωποι ξανα,προσεχοντας ομως,απο εδω και εμπρος, να μην εμπιστευομαστε τον καθενα ,που μοιραζει λεφτα προεκλογικα.
    ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΕΙ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΙΡΗΝΗ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΙΞ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.