COMING SOON… ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Επειδή η ενημέρωση της σελίδας τόσο σε άρθρα, όσο και σε νέες προσφορές δεν σταματάει ποτέ, να είστε stand by για το καινούργιο μας μπαράζ νέων αφίξεων, που θα ξεκινήσει από τα τέλη αυτής της  εβδομάδας(καλώς εχόντων των πραγμάτων και των ΕΛΤΑ!), και θα σταματήσει(να ξανασάνουμε λιγάκι!), στα τέλη του επόμενου μήνα! Ένας ολόκληρος μήνας νέων αφίξεων και προσφορών λοιπόν, σας περιμένει σε λίγες μέρες! Δεν αναφέρουμε τα υπό άφιξη τεύχη, για να έχουμε το στοιχείο της έκπληξης τουλάχιστον, μιας και το αντίστοιχο του αιφνιδιασμού, μόλις το χάσαμε! 🙂

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Για λόγους που γνωρίζουν τα ΕΛΤΑ, τεύχη που απεστάλησαν προ 3 εβδομάδω(!), δεν έχουν αφιχθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να βγαίνουμε εκτός ημερομηνιών ανάρτησης των νέων τευχών προς διάθεση και των νέων μας προσφορών. Λυπούμαστε για την καθυστέρηση, αλλά είναι πέραν των ευθυνών μας.

Ακόμη, να σας ενημερώσουμε για τα άρθρα, που θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στις επόμενες ημέρες(ρεπό σήμερα!), ξεκινώντας φυσικά από την παρουσίαση των καουμπόικων περιοδικών, που θα συνεχιστεί με πολλούς ακόμη τίτλους. Στην σειρά ΑΡΧΕΙΟ, σας έχουμε αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις, με παραλειπόμενα από τις σελίδες και τα οπισθόφυλλα των εικονογραφημένων. Αυτή την στιγμή ετοιμάζονται κι άλλα βίντεο με αγαπημένους ήρωες, τίτλους και βινιέτες, ενώ συνεχίζεται η μετάφραση και της δεύτερης ιστορίας από την Ιταλική έκδοση του Ζαγκόρ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Τον Οκτώρβριο, θα ξεκινήσει και ακόμη μια σειρά άρθρων σε αποκλειστικότητα, που θα είναι μεγάλη έκπληξη για όλους τους φίλους των κόμικς!

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 22 Σεπτεμβρίου 2010, in Comics, Comics Bazaar, Comics for Sale, Comics News, Comics Offers, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Wanted, French Comics, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Ειδήσεις Κοινότητας, Ελληνικά Κόμικς, Ενημέρωση, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς προς Πώληση, Κόμικς Ανταλλαγές, Κόμικς Αναζητήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Θησαυροί!, Κόμικς Προσφορές, Νέες Προσθήκες Κόμικς and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.