ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΟΜΙΚΣ ΗΡΩΕΣ – ΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από μια σχετική έρευνα, καταφέραμε να εντοπίσουμε αρκετά βίντεο με θέμα τους Ιταλικής κατασκευής κόμικς ήρωες, από αυτούς που γνωρίσαμε και στην χώρα μας. Μπλέκ, Ζαγκόρ, Λοχαγός Μάρκ, Τέξ, Κάπτεν Μίκυ, Μίστερ Νο, Άλαν Φόρντ, Διαβολίκ και Κατάκτηση της Δύσης, σε παράθεση χαρακτηριστικών αυθεντικών εξώφυλλων και όχι μόνον. Μαζί και μια αποκλειστικότητα. Για πρώτη φορά στη χώρα μας, ελεύθερη η σπάνια ταινία με τον Λοχαγό Μάρκ, που γυρίστηκε στην Τουρκία το 1970, σε 8 βίντεο των δέκα λεπτών διάρκεια το κάθενα!!! Απολαύστε τα.

KORKUSUZ KAPTAN SWING(1970)

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 27 Αυγούστου 2010, in Comics, Comics Links, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Wanted, Ζαγκόρ, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Θησαυροί!, Μπλέκ, Μίστερ Νο and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.