ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ, ΤΕΥΧΟΣ 17 — «ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ»

01

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την επανακυκλοφορία των νέων περιπετειών τού Φάντομ Ντακ, οπότε σήμερα κυκλοφόρησε το δέκατο έβδομο τεύχος τής σειράς, το δεύτερο τεύχος που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις τής Καθημερινής.

08

Η σημερινή ιστορία έχει τον τίτλο Άγρια Νύχτα. Το σενάριο είναι του Gianfranco Cordara και το σχέδιο του Francesco Guerrini.

42

Όπως και στο προηγούμενο τεύχος, στη μέση τού τεύχους υπάρχει μία αφίσα με την εικόνα τού εξωφύλλου.

41

Αυτήν την εβδομάδα, όμως, στο πίσω μέρος τής αφίσας έχουμε μόνο ένα άρθρο για κάποιον από τους χαρακτήρες τής σειράς, καθώς έπρεπε να χωρέσει και μια διαφήμιση για το Super Μίκυ!

73

Το τεύχος κλείνει με την ιστορία η μεγάλη αποκλειστικότητα, από τη σειρά οι ιστορίες τού Άνγκους, (και όχι σκέτα Άνγκους, όπως την είχαν στο περασμένο τεύχος) σε σενάριο και σχέδιο Silvia Ziche.

71 83

Στο επόμενο τεύχος «έρχεται το τέλος», με την ιστορία άδραξε την ημέρα, σε σενάριο Francesco Artibani και σχέδιο Alessandro Barbucci.

Όλες τις παρουσιάσεις των τευχών των νέων περιπετειών τού Φάντομ Ντακ μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 25 Ιουλίου 2014, in Arkas, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics History, Comics Legends, Comics Stories, Comics Strips, Comics Trades, CT Exclusive, Greek Comics, Greek Magazines, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Βινιέτες, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Εκδόσεις Καθημερινής, Ελληνικά Κόμικς, Ενημέρωση, Εξώφυλλα Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Ιστορίες, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Παρουσιάσεις, Νέες Κυκλοφορίες Κόμικς, Οι Νέες Περιπέτειες του Φάντομ Ντακ, Παρουσίαση: Οι νέες περιπέτειες του Φάντομ Ντακ, Σκίτσο, Τέχνες, Walt Disney and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 5 Σχόλια.

  1. Παιδιά το νέο τεύχος είναι καταπληκτικό!! Η νέα ιστορία φανταστική και μου άρεσε πολύ και η ιστορία με τον Ανγκους (τα σπάει)!! Το καταευχαριστήθηκα με λίγα λόγια… Άλλο πράγμα που μου άρεσε είναι το εξώφυλλο ήταν γυαλιστερό και κάπως σκληρό σε σχέση με το προηγούμενο τεύχος! Πλάκα είχε λίγο που είναι εκτός εποχής… Πάντως με χαροποίησε πολύ η διαφήμιση του ΚΟΜΙΞ που είχε καθώς είδα κάτι πολύ ενδιαφέρον! Το περιοδικό φαίνεται με περισσότερες σελίδες και κάπως πιο φουσκωμένο!!

    Μου αρέσει!

    • Μακέτα είναι, που απλώς δείχνει ότι το τεύχος θα έχει κολλητή ράχη, οπότε μη βασίζεσαι στο τι δείχνει. Φαντάζομαι ότι κάτω από 132 σελίδες δύσκολα θα έχει το καινούργιο Κόμιξ, αλλά, αν θα έχει παραπάνω, ώστε να γίνει τόσο χοντρό όσο δείχνει η μακέτα, αυτό απομένει να το δούμε. Η διαφορά τιμής, σε σχέση με το Super Μίκυ, μπορεί να πάει σε καλύτερο χαρτί, κάτι που δείχνει να το προτιμά το 1/3 αυτών που έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής στη σχετική δημοσκόπησή μας.

      Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.