ΒΙΒΛΙΟ – ΣΕΡΓΟΥΝΤ ΑΝΤΕΡΣΟΝ «ΟΥΑΙΝΣΜΠΕΡΓΚ – ΟΧΑΙΟ» – ΕΚΔΟΣΕΙΣ Μέδουσα1991

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη των υπό – κατηγοριών του Comics Trades και πάντα υπό το πρίσμα των επιπλέον διαστάσεων που περικλείει η σελίδα, πάνω στις τέχνες και τον πολιτισμό, το «ΒΙΒΛΙΟ» έρχεται με τα διαχρονικά του αριστουργήματα για να θυμίσει φωτεινές στιγμές του ανθρώπινου πνεύματος. Αυτή τη φορά φιλοξενεί το εξαιρετικό πόνημα του Αμερικανού λογοτέχνη Σέργουντ Άντερσον και σας καλεί να το γνωρίσετε.

Τις παρουσιάσεις τών βιβλίων, που έχουμε κάνει, μπορείτε να τις βρείτε συγκεντρωμένες εδώ.

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 27 Απριλίου 2011, in Arts, Books, Comics Trades, CT Exclusive, Culture, Drama, Άρθρα Μελών, Άνθρωπος, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Βιβλίο, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκτός Κόμικς, Εκδόσεις Μέδουσα, Η Ιστορία της Λογοτεχνίας, Καθημερινότητα, Κοινωνία, Λογοτεχνία, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών, Παρουσίαση: Βιβλία, Συγγραφείς, Τέχνες and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.