Ενημέρωση – Τα Μεγάλα Σήριαλ Καλοκαίρι 2010

Με ολοκληρωμένη πλέον την εικόνα, έπειτα από την κυκλοφορία και των 6 φετινών τίτλων(που όπως συνηθίζει τα τελευταία 4 χρόνια, ρίχνει στην αγορά ο κ. Τερζόπουλος), μπορούμε να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, παραθέτωντας τους τίτλους και τα εξώφυλλα των Μεγάλων Σήριαλ  για το καλοκαίρι του 2010. Από τα 6 αυτά τομάκια, αυτό που συγκέντρωσε την προσοχή των φίλων του Ντίσνευ και των κόμικς γενικότερα, ήταν αναμφίβολα η Ζωδιακή Πέτρα, η αξία της οποίας είχε εκτοξευτεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και φυσικά δεν είχε επανεκδοθεί μέχρι φέτος. Το Mundial 2010, βαδίζει στα χνάρια των Mundial 2006 και Euro 2008(είχαν κυκλοφορήσει σε μεγάλο σχήμα), με ιστορίες ποδοσφαιρικές, αφιερωμένο στην φετινή διοργάνωση. Το τρίτο μέρος του Άρχοντα των Μάγων ήταν συνέχεια των δύο περσινών, ενώ τα υπόλοιπα τρία τμήματα της σειράς των Μεγάλων Σήριαλ ήταν αφιερωμένα στους Ντόναλντ και Γκούφυ. Αυτό που περιμένουν από τις προσεχείς κυκλοφορίες αυτού του τύπου οι αναγνώστες, είναι να προστεθούν και τα Αίνιγμα του Τοτέμ και Ιστορία & Δόξα της Δυναστείας των Ντάκ(έχει επανακυκλοφορήσει ήδη 2 φορές, αλλά όχι κάτω από την «στέγη» των Μεγάλων Σήριαλ), για να έχουν πλέον στην συλλογή τους τις περισσότερες από τις ιστορίες που κατά καιρούς δημοσιεύτηκαν σε συνέχειες, στο εβδομαδιαίο Μίκυ Μάους.

Ο Άρχοντας των Μάγων 3ο μέρος – Οι Τρείς Μάγοι Επιστρέφουν

Ζωδιακή Πέτρα

Mundial 2010

Οι Ένδοξοι Πρόγονοι του Γκούφυ

Στα Άδυτα της Μυστικής οργάνωσης Π.Α.Π.Ι.

Τζούνιορ – Τα Παιδικά Χρόνια του Ντόναλντ Ντάκ

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 2 Αυγούστου 2010, in Collections, Comics, Comics Trades, Comics Wanted and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.