Χριστουγεννιάτικες χαρτοκοπτικές 5

Walt Disney's Christmas Parade 09_WDCP_09_p100_bc_activity

Ολοκληρώνουμε σήμερα το μικρό μας αφιέρωμα σε Χριστουγεννιάτικες χαρτοκοπτικές, που ζωντανεύουν, από παλιά κόμικς τής Ντίσνεϋ, με τη χαρτοκοπτική που υπήρξε η έμπνευση αυτού του αφιερώματος. Τη συναντήσαμε ως μέρος τής εικονογράφησης ενός άρθρου στη σελίδα 122 τού τόμου 19 τής Μεγάλης Βιβλιοθήκης Ντίσνεϋ. Προέρχεται από το τεύχος 9 τού Walt Disney’s Christmas Parade. Ο τίτλος τής χαρτοκοπτικής είναι Fill Santa’s Bag! Μια και σε μας ο Άη Βασίλης έρχεται την πρωτοχρονιά, κρατήσαμε αυτήν την παρουσίαση για το βράδυ τής παραμονής, για να υποδεχτούμε μ’ αυτήν τον Άη Βασίλη.

Ας διαβάσουμε τις οδηγίες:

Γεμίστε τη σακούλα τού Άη Βασίλη

Ο κύριος και η κυρία Άη Βασίλη (τους οποίους υποδύονται ο Μίκυ και η Μίννι Μάους) και οι βοηθοί τους είναι απασχολημένοι προετοιμάζοντας την μεσονύκτια βόλτα με έλκηθρο και την περίφημη καμιναδοτσουλήθρα τού Άη Βασίλη. Για να δείτε αυτή τη σκηνή εν δράσει, κόψτε το σπίτι τού Άη Βασίλη, περιλαμβανομένων των δύο σημειωμένων περιοχών, και τον κύκλο. Τοποθετήστε τον κύκλο πίσω από το σπίτι και περάστε ένα καρφί μέσα από τις κουκκίδες στο μανίκι τής Μίννι και στο κέντρο τού κύκλου. Τώρα, περιστρέφοντας τον κύκλο, μπορείτε να δείτε τη φωτιά να φουντώνει όλο και ψηλότερα ενώ ο βοηθός τού Άη Βασίλη ρίχνει έναν ατέλειωτο χείμαρρο από παιχνίδια στη σακούλα τού Άη Βασίλη—ακριβώς στην ώρα για παράδοση τα Χριστούγεννα,

Πιάνουμε το ψηφιακό μας ψαλίδι και το ψηφιακό μας καρφί και χρατς, χρουτς…

santa

…βλέπουμε ακριβώς αυτό που περιγράφουν οι οδηγίες. Εντυπωσιακότατο!

Καλή Χρονιά!

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 31 Δεκεμβρίου 2015, in American Comics, Comics, Comics Covers, Comics History, CT Exclusive, CT Xmas Articles 2015, Dell Comics, Άρθρα Μελών, Αποκλειστικότητες, Αμερικάνικα Κόμικς, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Χριστουγεννιάτικα Άρθρα 2015, Χαρτοκοπτικές, Members Articles and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.