Χριστουγεννιάτικες χαρτοκοπτικές 3

Walt Disney's Christmas Parade #8 - Page 43

Συνεχίζουμε το μικρό μας αφιέρωμα σε Χριστουγεννιάτικες χαρτοκοπτικές, που ζωντανεύουν, από παλιά κόμικς τής Ντίσνεϋ. Η σημερινή μας χαρτοκοπτική προέρχεται από το τεύχος 8 του Walt Disney’s Christmas Parade. Ο τίτλος τής χαρτοκοπτικής είναι Mickey and Minnie’s Mistletoe Magic.

Ας διαβάσουμε τις οδηγίες:

Η μαγεία τού γκυ τού Μίκυ και της Μίννι

Γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν ένα αγόρι και ένα κορίτσι συναντηθούν κάτω απ’ το γκυ την περίοδο των Χριστουγέννων! Αν θέλετε να δείτε τον Μίκυ και τη Μίννι κάτω απ΄το γκυ, κολλήστε τον κύκλο τού Μίκυ σε χαρτόνι και κόψτε τον. Στη συνέχεια κολλήστε τον κύκλο τής Μίννι στην άλλη πλευρά, φροντίζοντας ώστε τα δύο πρόσωπα να είναι ακριβώς στην ίδια θέση πλάτη με πλάτη. Τέλος, ανοίξτε μια τρύπα μέσα απ’ την κουκκίδα στην κορυφή και περάστε από μέσα της ένα κομμάτι σπάγκο ή ένα κομμένο λαστιχάκι. Τώρα, κρατώντας τον σπάγκο με τεντωμένο χέρι και στο ύψος των ματιών και στριφογυρίζοντάς τον με τα δυο πρώτα σας δάχτυλα, θα κάνετε τον Μίκυ και τη Μίννι να συναντηθούν κάτω απ΄το γκυ.

Πιάνουμε το ψηφιακό μας ψαλίδι, την ψηφιακή μας κόλλα, το ψηφιακό μας σουβλί και τον ψηφιακό μας σπάγκο και χρατς, χρουτς…

Mistletoe

…βλέπουμε τον Μίκυ και τη Μίννι να αξιοποιούν το Χριστουγεννιάτικο γκυ!

Καλές Γιορτές!

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 19 Δεκεμβρίου 2015, in American Comics, Comics, Comics Covers, Comics History, CT Exclusive, CT Xmas Articles 2015, Dell Comics, Άρθρα Μελών, Αποκλειστικότητες, Αμερικάνικα Κόμικς, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Χριστουγεννιάτικα Άρθρα 2015, Χαρτοκοπτικές, Members Articles and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: