Asterix No. 36 – Asterix and the Missing Scroll (Ο Πάπυρος του Καίσαρα)

To 36o τεύχος της σειράς Αστερίξ έχει σειρά για παρουσίαση αυτή την Κυριακή,

(0)

κι ορμώμενοι από τις επεξηγήσεις του οπισθόφυλλου, θα σας δείξουμε πολλά και απολύτως τίποτα, για το τι μας επιφυλάσσει το πολυαναμενόμενο νέο τεύχος του τίτλου.

(49)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ COMICS MAGIC

Posted on 15 Νοεμβρίου 2015, in Arts, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics Creators, Comics History, Comics Legends, Comics Stories, Comics Strips, Comics Trades, Comics Treasures!, CT Exclusive, Culture, Greek Comics, Greek Magazines, Άνθρωπος, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αναμνήσεις, Δημιουργοί, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Ελληνικά Κόμικς, Ενημέρωση, Εξώφυλλα Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Θησαυροί!, Κόμικς Ιστορίες, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Παρουσιάσεις, Πολιτισμός, Σκίτσο, Τέχνες and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 11 Σχόλια.

  1. Τα Αγγλικά ονόματα των ηρώων είναι ευφάνταστα αποδοσμένα από το Βρετανό μεταφραστή, χωρίς ιδιαίτερη σχέση με τα πρωτότυπα.

    Στα Γαλλικά, ο εκδότης λέγεται Bonus Promoplus,

    και ο δημοσιογράφος Doublepolémix

    Μου αρέσει!

    • Ε ναι, στα Αγγλικά ακολουθούν τη δική τους γραμμή ονοματολογία, αλλά για να δούμε τι θα μας ετοιμάσει η Μαμούθ Comix πάνω στο θέμα… 😉

      Μου αρέσει!

      • Τι με κάνει να πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν την εύκολη λύση των Προμοπλούς και Διπλοπολεμίξ, και όποιος κατάλαβε τι σημαίνουν, κατάλαβε;

        Μου αρέσει!

        • Είναι μια απόδοση από το γαλλικό πρωτότυπο, αλλά θα μπορούσε να προκύψει και καμιά προσέγγιση αλά Αγγλικού σε κάποια ονόματα. Αν θυμάμαι καλά, οι εδώ εκδότες δεν έχουν ακολουθήσει την πιστή μετάφραση της ονοματολογίας από τα Γαλλικά σε προηγούμενα τεύχη, οπότε μπορεί και κάτι να άλλαζε εδώ.
          Θα δούμε, θα μου πεις!

          Μου αρέσει!

  2. Πολυ ωραία παρουσίαση. Χωρις spoilers. Που θα το βρούμε στην Ελλάδα βρε παιδιά? Στην επαρχία πολυ δύσκολο να το βρούμε στα αγγλικά.

    Μου αρέσει!

    • Και το προηγούμενο τεύχος είχε καθυστερήσει να εκδοθεί εδώ για διάφορους λόγους. Ακόμη δεν εχει ακουστεί κάτι εδώ για το νέο τεύχος, αλλά όταν έρθει η ώρα σίγουρα θα το μάθουμε!

      Μου αρέσει!

  3. Με πολλή προσπάθεια, κατάφερα να διαβάσω τα παραπάνω ιερογλυφικά ως:

    «Aντι να μου στελνετε συνεxεια τετοιες ειδοποιησεις, δε μου δινετε εναν pass να συνδεθω??»

    Δεν ξέρω σε ποιες ειδοποιήσεις αναφέρεσαι, αλλά, αν αναφέρεσαι στις ειδοποιήσεις, που παίρνεις από τη WordPress για νέες αναρτήσεις ή σχόλια, αυτό είναι κάτι που το ρυθμίζεις μόνος σου. Στη στήλη δεξιά, θα δεις μια καταχώριση «ακολουθείτε αυτό το blog». Πάτα στον σύνδεσμο, που υπάρχει από κάτω για διαχείριση, και ρύθμισε το κάθε πότε (ή αν) θέλεις να παίρνεις ειδοποιήσεις.

    Αν στη στήλη δεξιά δεν λέει αυτό, αλλά «ακολουθήστε το blog μέσω email, τότε δεν ακολουθείς το blog, οπότε δεν έχω ιδέα σε τι θα μπορούσες να αναφέρεσαι.

    Αν, πάλι, τα γνωρίζεις όλα αυτά, αλλά έχεις ξεχάσει το password, με το οποίο συνδέεσαι στο λογαριασμό σου στη WordPress, αυτό ούτε το γνωρίζουμε ούτε έχουμε τη δυνατότητα να το αλλάξουμε. Μπορείς, όμως, να το αλλάξεις μόνος σου. Ξεκίνα από εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες για «lost password». Ελπίζω να τα καταφέρεις.

    Μου αρέσει!

  4. Εύγε, Βασίλειε!

    Εξαιρετικό τεύχος – εξαιρετική παρουσίαση!

    Στην Κέρκυρα έχουμε ευτυχώς ένα σημείο πώλησης ξένου τύπου(που ενημερώνεται και με κόμικς κυκλοφορίες), οπότε λογικά θα έρθει στα χέρια μας.

    ΥΓ
    Τα ιερογλυφικά μεταφρασμένα μου έβγαλαν αγένεια από μέρους του ατόμου που μας τα απέστειλε. Με τέτοιες μεθόδους δεν διαβαίνεις τις πύλες του Comics Trades, φίλτατε.

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.