Ένα εξώφυλλο που ζωντανεύει—3

front

Τις περασμένες δύο εβδομάδες, με αφετηρία δύο άρθρα στη μεγάλη βιβλιοθήκη Disney, παρουσιάσαμε δύο εξώφυλλα με τον Ντόναλντ που, με λίγη χαρτοκοπτική, ζωντάνευαν. Να μη μείνει παραπονεμένος και ο Μίκυ, όμως, οπότε θα παρουσιάσουμε και τα υπόλοιπα δύο εξώφυλλα αυτής της σειράς. Ξεκινάμε αυτήν την εβδομάδα με το εξώφυλλο από το One Shot 296 τής Dell, σε σχέδιο που, όπως και στα δυο προηγούμενα εξώφυλλα, αποδίδεται στον Carl Buettner.

back

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε, ως συνήθως, τις οδηγίες:

Να πώς να κάνετε το εξώφυλλο να κινείται!

  1. Κόψτε σχισμές, ακολουθώντας τις διακεκομμένες γραμμές.
  2. Κόψτε αυτό το ένθετο.
  3. Περάστε το ένθετο μέσα από τις σχισμές, όπως φαίνεται. Τραβήξτε αργά από τα αριστερά προς τα δεξιά και ο Μίκυ θα δείξει το σήμα του.

Κι’ αυτό απλό φαίνεται, με βασική διαφορά από τα προηγούμενα το ότι το ένθετο δεν είναι μια απλή ταινία, αλλά έχει και μια προεξοχή. Αυτό μας παίδεψε λιγάκι στην ψηφιακή χαρτοκοπτική, αλλά τελικά η επιστήμη εθριάμβευσε, οπότε και σ’ αυτήν την περίπτωση μπορούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να πιάσουμε ψαλίδι στα χέρια μας ή να καταστρέψουμε το κόμικ.

animated

Αν και υπάρχουν κάποιες ατέλειες, όπως, π.χ., το τρίτο χέρι τού Μίκυ, που φαίνεται πίσω από το σακάκι του, θα έλεγα ότι αυτό το κινούμενο εξώφυλλο είναι το πιο πετυχημένο από τα τρία, που έχουμε παρουσιάσει.

Τις παρουσιάσεις αυτού του είδους εξωφύλλων θα τις βρείτε συγκεντρωμένες εδώ.

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

About Kriton

I reversed the polarity of the neutron flow...

Posted on 12 Ιουλίου 2014, in American Comics, Comics, Comics Covers, Comics History, CT Exclusive, Dell Comics, Άρθρα Μελών, Αποκλειστικότητες, Αμερικάνικα Κόμικς, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εξώφυλλα Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Οπισθόφυλλα, Members Articles, Walt Kelly and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 Σχόλια.

  1. Κι αυτό το εξώφυλλο… έγραψε!

    Μου αρέσει!

  2. Αυτά τα εξώφυλλα είναι πραγματική απόλαυση, τόσο για τα μικρά όσο και για τα πιο μεγάλα παιδιά σαν εμάς! Θα συμφωνήσω πως από τα τρία που παρουσιάσατε αυτό είναι το καλύτερο, πέραν κάποιων μικρών (σε σχέση με τα άλλα δύο) ατελειών!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: