Ο Κλανέμπουλας Κρισητουρίστας

439047-superhero-fail-costumes

Είναι κάποιες στιγμές που δεν μπορώ να αρθρώσω πρόταση, όχι γιατί δεν έχω θέμα να γράψω, αλλά γιατί σταμάτησα πια να επαναστατώ ιδεολογικά. Είναι φορές που ο άνθρωπος κουράζεται τόσο πολύ από τα σκουπίδια που του πασάρουν από τα ΜΜΕ όλων των ειδών…  που παύει πια να σκέπτεται… κράσαρε, όπως λένε, ο εγκέφαλος από τις πολλές πληροφορίες. Είχε δίκιο τελικά ο David Icke «θα φάει η ανθρωπότητα τέτοια παραπληροφόρηση, που κάποια στιγμή θα βαρεθεί, θα σιχαθεί τα πάντα  και μετά θα αδρανήσει. Αυτό θα είναι και το τελικό στάδιο υποδούλωσης όλων των εποχών! Οι Ιταλοί το λένε πιο  ρομαντικά… «la arte di fare niente…» η τέχνη του να  μην κάνω τίποτα!… Όπως είχα αναφέρει και στον φίλο μου τον Γιώργο πιο παλιά, να κάναμε ένα comic που θα το ονομάζαμε ο ήρωας της κλανιάς… ή Κλανέμπουλας «Κ», ο οποίος ντυμένος με μια τσιρλί χρώματος στολή και μπέρτα, θα έτρωγε για καύσιμο φασολάδα, που αυτή με την σειρά της θα δημιουργούσε ένα ωστικό κύμα αερίων και θα του έδινε τόση δύναμη, που θα μπορούσε να τα βάλει με μια λεγεώνα από κακούς!!! Επίσης θα είχε τη δυνατότητα να πετάξει σε μεγάλες αποστάσεις, αρκεί να είχε πάντα μαζί του τη φασουλογκοφρέτα, για να μην μένει από ενέργεια.  Πάντως, για να λέμε και του στραβού το  δίκιο… ο καλύτερος πρωθυπουργός «Κ» Κλανέμπουλας, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σωτήρας της Ελλάδας, ήταν ο Γιωργάκης!!! Αλλά πάει, πέταξε μακριά, από την πολλή φασουλογκοφρετα που έφαγε, άφησε μια κουραδα χρέος, μας  έκλασε και έφυγε για Αμερικα. Αυτός πραγματικά ήταν ένας super κλανεμποήρωας. Τώρα έβαλαν τον άλλο skulls and bones και πρώην συχνό μέλος της υπερσκοτεινής  λέσχης  Μπιλντεμπεργκ  κύριο  Σαμαρά! Υπήκοο  της  Αμερικανικής  αυλής   να  φέρει  υποτυπώδες  ισορροπίες   αλλά  η  ζυγαριά  έχει  σπάσει  εδώ  και  καιρό.

Τα  ork  της  βουλής  λειτούργησαν  το  σχέδιο  των  εντολοδόχων  τους  ακέραια. Αποστολή  εξετελέσθη  στις  συμβουλές  του  Σαμαέλ  του Λευκού  Οίκου!!!  Και  πάμε στο  δια ταύτα  και  την  τελευταία  είδηση  που  με  έκανε  να  ανατριχιάσω  όχι  από  θυμό, αλλά  από  κουταμάρα… θα  μου  πείτε  ανατριχιάζεις  από  κουταμάρα? Όταν  ο  εγκέφαλος  δεν  μπορεί  και  η  λογική  σκέψη  να  αναγνωρίσει  ένα  γεγονός  σε  καλό  και  κακό  γιατί  δεν  υπάρχει  εξήγηση,  αφήνει  στο  τέλος  την  απορία  και  την  έκπληξη  και  σε  κάνει  να  ξύνεις  το  κεφάλι  σου  σαν  τον Κύρο  Γρανάζη  μπας  και  σου  κατέβει  καμία  ιδέα!!! αλλά  εμένα  η  λάμπα  δεν  άναψε,  κάηκε…!!!  όταν  άκουσα  ότι  οι  Αμερικανοί  ετοιμάζουν  κρισητουρισμό  στην  Ελλάδα  για  να  μας  δουν  πως  έχουμε  καταντήσει!!! Ναι  φίλοι  μου!!!  Τουρίστες   εξερευνητές  <<αλλά  National Geographic>> θα  έρθουν  στο  Τσίρκο  που  λέγεται  Ελλάδα  για  να  μας  δουν  πως  έχουμε  καταντήσει…!!!  Καλά   αν  επισημάνω  εγώ  προσωπικά  τέτοιο  τουρίστα    θα  <<καλοπεράσει>>…  Να μου  πείτε  βρε  αδελφέ  τι  φταίει  το  πρόβατο,  ότι  τον  ταΐζουν  είναι…  εκεί  έχει  να  κάνει  με  τον  χαρακτήρα  προσωπικά  του  καθενός!  Φέρτε  μου  φασολογκοφρέτα….!!!

404427_2351888091468_639625578_n

Τα   πειραματόζωα   Έλληνες  ξανά  στο  στόχαστρο  της  παγκόσμιας  λογοκρισίας   του καπιταλισμού… θα  μου  πείτε  τα  έπαιξε  ο  Κερκυραίος  και  τα  χώνει  ή  απλώς  περνά μια  κρίση  ιδεολογικής  παρακμής… ???  μην  ξεχνάτε  ότι  ότι  η  Κέρκυρα  είναι  και  η Βασίλισσα  της  βουρλησιάς  (τρέλας)  στην  Ελλάδα…  και  εγώ  είμαι  πιστός  της  υπήκοος!!! Εδώ  η  υγρασία  έχει  εισχωρήσει  τόσο  πολύ  στον  οργανισμό  μας    που  καμιά   φορά   ξυπνάμε  το  πρωί, και  τα  ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ  είναι τόσο  τεντωμένα  που   μοιάζουν  με  τις  χορδες  απο  το  μπουζούκι  του Ζαμπέτα!!!   Όχι!!!  Δεν  ξύπνησα  στραβά…  αλλά  μέχρι  πότε  θα  μας  βομβαρδίζουν  με  αηδίες???  Άκου  κρισητουρισμός…..!!!!  για  αυτό  φίλοι  μου το  καλύτερο   που  έχουμε  να  κάνουμε  είναι  να  υιοθετήσουμε  τις  απόκριες  σε  καθημερινή  ενασχόληση!!!  Ναι   κάθε  μέρα  να  ντυνόμαστε  και  ένας  διαφορετικός  υπέρ ήρωας!!! Και  να  ξεκινήσουμε  πρώτα  από    αυτό  το  καλοκαίρι,  να  ντυθούμε  όλοι  ένας  σουπερ ήρωας  ξεχωριστά   για   να  υποδεχτούμε  τους  φίλους  μας  κρισοτουρίστες   Αμερικανούς  σε  αεροδρόμια   λιμάνια  ή  δεν  ξέρω  που,  με  μια  φασολογκοφρέτα…  έτσι  τουλάχιστον   θα  έχουμε  και  ένα  λόγο  να  πούμε  ότι  μας  τα  έκλασαν   δυνατά…!!!

Χορηγός  άρθρου

1220941911

Αν  ακόμα  αμφιβάλετε  αν  υπάρχουν  Κλανεμπουλες  πραγματικοί  τότε  δείτε  το  παρακάτω  και  θα  καταλάβετε  τι  εννοώ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=XpQQpIOCp_A

Αποκλειστικά για το Comics Trades 2012 – 2013

Σπύρος Πάγκαλης

Στείλτε μας και τις δικές προτάσεις – άρθρα, για τον υπερήρωα που σκέφτεστε, με επιρροές από την Ελληνική πραγματικότητα και δείτε το δημοσιεύμενο στο Comics Trades!

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

About skerkyraios

Μου αρέσει να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική, να γράφω τραγούδια και να τα ενορχηστρώνω. Προσπαθώ να βλέπω τη ζωή θετικά, παρόλο τις δυσκολίες που βιώνουμε, και να είμαι ειλικρινής… δεν μου αρέσει η υπεροψία και η αλαζονεία… η τέχνη είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος μας προς το καλύτερο…

Posted on 24 Φεβρουαρίου 2013, in Comics Trades, Απόψεις, Αποκλειστικότητες, Διάφορα, Εκτός Κόμικς, Η Ζωή, Καθημερινότητα, Κοινωνία, Πολιτική and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 Σχόλια.

 1. Καλά, σαν συλληψη ιδέας, Σπύρο και παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να προυσιάσει στην υλοποίηση, την βρίσκω αν μη τι άλλο πρωτότυπη και ικανή να κάνει το χαμόγελο να εμφανιστεί ξανά, στα χείλη των συμπατριωτών μας! 🙂

  Βέβαια, η χρήση της γλώσσας δεν είναι αυτό ακριβώς που λέμε κόσμια, αλλά η σάτυρα φαντάζομαι ότι θα ισοσκελίζει αυτά και απομακρύνει κάθε σκέψη για χυδαιότητα, ειδικά όταν υπαγορεύεται σαν ανάγκη έκφρασης και αγανάκτησης, όπως στην περίπτωση αυτού του κειμένου.

  Βρήκα τις 3 φωτογραφίες απλά καταπληκτικές! Η τρίτη ειδικά, με τον τύπο να διαφημίζει το πρόσωπο του, στην πινακίδα κάποιου καταστήματος, μπορεί και να αποτελεί ρεκόρ κακογουστιάς! Αν μας διαβάζει κανένας από τους υπεύθυνους του βιβλίου των ρεκόρ του Γκίνες, ας το τσεκάρει! 🙂

  Μου αρέσει!

 2. Καταρχήν αγαπητέ vellevelle με πρόλαβες στο τσακ με την ανάρτηση του video του Νick Cave!!! To είδα σήμερα το πρωί και εντυπωσιάστηκα πραγματικά. Ευτυχώς ανά τον κόσμο και για τη δύστυχη Ελλαδιτσα που περνά τον τρίτο παγκόσμιο οικονομικό της πόλεμο, υπάρχουν κάποιες εξέχουσες καλλιτεχνικές προσωπικότητες που μας τιμούν ιδιαίτερα με τη δουλειά τους… θα ήθελα να προσθέσω στο παραπάνω μου άρθρο, ότι η σάτιρα άσχετα με το είδος της, ότι είναι το αντίδοτο στην ψυχική κατακρεούργηση του πανικού και του φόβου… μην ξεχνάμε και το καταπληκτικό βιβλίο του Umberto Eco το όνομα του ρόδου, που αργότερα γυρίστηκε και σε ταινία με τον Sean Connery που η κεντρική ιδέα του μυθιστορήματος ήταν γύρο από τη διαφύλαξη του απαγορευμένου βιβλίου του Αριστοφάνη!!! Η σάτιρα είναι το μεγαλύτερο όπλο απέναντι στο φόβο και τη μιζέρια!!! Απέναντι στη δυστυχία και την εξαθλίωση, είναι το ελιξίριο της ζωής…!

  Μου αρέσει!

 3. Και το «Στρίψιμο της βίδας» του Χ. Μίλερ, συμπληρώνω…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: