Τα εξώφυλλα του «Mister No» – Τρίτο Μέρος

MISTER NO LOGO 10

Βρισκόμαστε στην μετά Ferri σχεδιαστική εποχή, αλλά και στην δεκαετία των ευκαιριών που έδινε ο εκδότης/συγγραφέας κ. Bonelli, σε νέους συμπατριώτες του, για να γράψουν σενάρια του «Mister No«. Ο Ferri εξακολουθεί να κάνει τα εξώφυλλα, ενώ ως εικονογράφοι εναλλάσσονται οι Roberto Diso, Marco Bianchini, Fabio Civitelli και Ferdinando Tacconi. Στα σενάρια, έχουμε τους Alfredo Castelli, Tiziano Sclavi και Claudio Nizzi.

Από αυτή την περίοδο, θα ξεκινήσουν, αρχής γενομένης από σήμερα, οι δημοσιεύσεις των υπολοίπων εξωφύλλων, της παρουσίασής μας, με τα σημερινά 8. Δυστυχώς καμία από αυτές τις ιστορίες δεν την διαβάσαμε και στην χώρα μας και είναι κρίμα, όχι μόνον γιατί χάσαμε ωραία σενάρια και περιπέτειες, αλλά δεν είδαμε και έγχρωμο τεύχος «Mister No», όπως το επετειακό 100. Η πολιτική αυτή των έγχρωμων τευχών, ακολουθήθηκε όπως θα δείτε και στα επόμενα μέρη του αφιερώματός μας, με την συμπλήρωση κάθε εκατοντάδας. Για όσους από εσάς δεν παρακολουθήσατε από την αρχή αυτήν μας την αναφορά, στα Ιταλικά εξώφυλλα της έκδοσης, να πούμε ότι είναι αποσπασματική και όχι συγκεντρωτική.

MISTER NO 115MISTER NO 110MISTER NO 103MISTER NO 102MISTER NO 100MISTER NO 93MISTER NO 92MISTER NO 84

Μπορείτε να βρίσκετε όλα τα εξώφυλλα συγκεντρωμένα εδώ.

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 29 Δεκεμβρίου 2012, in Arts, Bonelli, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Covers, Comics Creators, Comics History, Comics Legends, Comics Trades, Comics Tributes, CT Exclusive, Culture, Fumetti, Gallieno Ferri, Italian Comics, Άρθρα Μελών, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Δημιουργοί, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκδόσεις Εξωτερικού, Εξώφυλλα Κόμικς, Εξώφυλλα: Mister No, Η Ιστορία των Κόμικς, Ιταλικά Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Παρουσιάσεις, Μίστερ Νο, Συγγραφείς, Σκίτσο, Τέχνες, Τέλος Εποχής, Mister No and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 Σχόλια.

  1. Ηφαίστεια, καταδύσεις, τζάγκουαρ, πάγοι, πολυάσχολος κύριως ο Μίστερ!
    Πολύ μου αρέσει η γραμμή του να πω για άλλη μια φορά.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: