Παρουσίαση site: Tomek.gr

www.Tomek.gr

0

Αν επισκέπτεστε το site πρωί, αφήστε την εικόνα όπως είναι.

1

Αν όμως την επισκέπτεστε βράδυ, κάντε κλικ και ανάψτε το φως!

2

Και ξεκινάει η περιήγηση στο Tomeκ, ιστότοπο του δημιουργού comics illustrations και animation, Tomek Giovanis, όπως θα δείτε στο τμήμα “About”.

3

Εν συνεχεία, στο τμήμα “Latest”, θα βρεθείτε στις πιο πρόσφατες δημιουργίες του Tomek, απονομές βραβείων, συμμετοχές σε φεστιβάλ, (όπως το πρόσφατο στην Κέρκυρα, που καλύφθηκε κι από το comicstrades) και γενικά ό,τι αφορά στις δραστηριότητες του δημιουργού στον τομέα των κόμικς.

 4

Στο τμήμα “News” όλες οι δραστηριότητες του Tomek σε ComicDoms, βραβεύσεις, φεστιβάλ (πώς και δεν πετύχαμε σε αυτήν του Festival Corfu καμία γνωστή φυσιογνωμία να τρέχει εδώ κι εκεί να τα προλάβει όλα!).

 5

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες, βέβαια, είναι σαν ένα είδος ευρετηρίου, των οποίων τις λεπτομέρειες θα ανακαλύψετε στο τμήμα “blog”, το οποίο παραπέμπει στο:

 6

http://tomekthings.blogspot.gr/

 7

8

9

με πολλές εικονογραφήσεις και φωτογραφίες εκδηλώσεων

10

που μπορείτε να δείτε και από το αρχείο του blog.

11

Και επιστρέφοντας στο www.Tomek.gr, στο τμήμα “works” κλικάρετε ένα προς ένα τα “ξυλαράκια” στις υποενότητες των: “illustration, animation, teaching books, characters, comics” και δείτε ένα όμορφο portfolio από κάθε δουλειά του καλλιτέχνη.

 12

Τέλος, να αναφέρουμε και το τμήμα “contact” του site. για επικοινωνία με τον δημιουργό. που βάλθηκε επίμονα να ζωντανέψει αυτήν την μπλε… πάτατα (;)!

Άδεια Creative Commons
Αυτή η εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο .

Posted on 9 Δεκεμβρίου 2012, in Comics Sites & Blogs, Comics Sites & Blogs Ελληνικά, Comics Trades and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 44 Σχόλια.

  1. Tomek Giovanis… Να υποθέσω Θωμάς Γιοβάνης, επί το καλλιτεχνικότερον;

    Μου αρέσει!

  2. Χμμμ…λογική υπόθεση!
    Είπα να υποθέσω κάτι παρόμοιο κι εγώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Η πρόταση παρουσίασης του site προήλθε από τον Έκτορα Αποστολόπουλο και με την ψυχή στο στόμα πρόλαβα να την ετοιμάσω χθες.

    Ευελπιστώ πάντως να μιλήσω μαζί του συντόμα και να μάθουμε διάφορα…

    Μου αρέσει!

  3. Ενδιαφέρον…..Ειδικά αυτή η μπλε πατάτα μου έκανε κλικ….κάτι που θυμίζει…Α!!Μπράβο τώρα το θυμήθηκα!!Μαικ ο Φασολάκης!!Μήπως να είναι και συγγενείς;Μαικ ο Φασολάκης και Μπλε ο Πατατάκης!!Θα το ψάξω..!!

    Μου αρέσει!

  4. 🙂
    Αν βρεις κάτι πες κι εμένα!

    Μου αρέσει!

  5. Κάτι ξέχασα….ναι ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση φίλτατε Βασίλη:
    (Ρώτησα και χθες στην παρουσίαση του περιοδικού ΤΑΝΚΣ)
    Μήπως ξέρεις πόσα τεύχη ΤΑΝΚΣ έχεις στην συλλογή σου;
    (Αν δεν θυμάσαι τον ακριβή αριθμό πες μου πάνω-κάτω)

    Μου αρέσει!

  6. :ο

    Α!!!!Κατάλαβα….τόσα λίγα….ΟΚ ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία και άντε με το καλό να τα χιλιάσεις!!! 🙂

    Μου αρέσει!

  7. Αν τα καταφέρω θα μπω στο δελτίο ειδήσεων Μάνο γιατί όλα μα όλα τα Τανκς είναι γύρω στα 800.

    Anyway, στην αρχή μαζεύεις γρήγορα, αλλά όσο περνάει ο καιρός συγκεντρώνεις αυτά πι λείπουν όλο και πιο αργά και πιο δύσκολα…

    Μου αρέσει!

  8. Σωστά…..όπως και με όλα τα κόμικς!!!Να ας πούμε τώρα εγώ θέλω να έχω μια ολοκληρωμένη συλλογή τευχών Μίκυ Μάους θα μου έπαιρνε γύρω στα δέκα χρόνια να την ολοκληρώσω όλοι!!!

    Μου αρέσει!

    • Δέκα χρόνια; Πολύ αισιόδοξος είσαι! Πάντως, η χαρά τού να σχηματίζεις μια συλλογή δεν είναι στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στη διαδικασία απόκτησης. Κάθε φορά που βρίσκεις ένα τεύχος, που δεν έχεις, είναι μια μικρή γιορτή. Ξεκίνησα κι εγώ να μαζεύω παλιά Μίκυ Μάους πριν μερικά χρόνια, γνωρίζοντας ότι είναι μάλον απίθανο να καταφέρω να τα μαζέψω όλα, καθώς κάποια τεύχη είναι απλησίαστα, αλλά η χαρά που νιώθω, κάθε φορά που βρίσκω ένα τεύχος, που δεν έχω, όταν κάθομαι να το διαβάσω, δεν περιγράφεται.

      Μου αρέσει!

    • 10 χρόνια; Σε βρίσκω αισιόδοξο Μάνο, αλλά και πάλι σαν πάς στην Ιθάκη να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος. Γιατί μόλις κλείσεις τη συλλογή ένα μέρος του ενθουσιασμού θα έχει χαθεί υποπτεύομαι.

      Μου αρέσει!

  9. Ομιλείτε εις τον ενικόν παρακαλώ. Τα μπλε ενήλικα στρουμφάκια με τα πολεμικά κράνη δεν είναι τίποτα άλλο παρά στρουμφάκια εξάλλου.

    Τώρα για το βασικό ερώτημα: Σωστά λες ότι είσαι σωστός που λες ότι είμαι σωστός γιατί σωστό ακούγεται, τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί ότι σκεπτόμαστε και οι δύο λάθος (!?;!).

    😆

    Μου αρέσει!

  10. Δεν κατάλαβα και πολλά από τα σχόλια αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι μιλάμε για ένα πολύ ωραίο σαιτ!!!!Πολλά μπράβο στον Tomek!!!

    Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.