Κωδικός ομάδα Ε! – Η αποκρυπτογράφηση ενός μύθου. Μέρος 1ο!

Κωδικός    ομάδα  Ε!

Η  αποκρυπτογράφηση  ενός  μύθου.

Μέρος 1ο!

Το παρακάτω κείμενο είναι κατά τη γνώμη του γράφοντος το πιο εμπεριστατωμένο κείμενο μετά από μια πολυετή μελέτη διαφόρων μελετητών, και προπαντός μια προσωπική συνάντηση με έναν πάμπλουτο μυστηριώδη Έλληνα του εξωτερικού το 1998 στη Μπανγκοκ   που είχα την τύχη να συναντήσω σε μια παρέα, και να μου λύσει κάποιες απορίες σαν ανήσυχο πνεύμα που ήμουν, αλλά και την τραγική ειρωνεία κάποια πράγματα που μου είπε τότε, να ξετυλίγονται σήμερα με τρομακτικό τρόπο σαν σενάριο σε θρίλερ επιστημονικής φαντασίας…

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος είναι ο εμπνευστής του παρακάτω κειμένου εδώ και δέκα χρόνια περίπου για την περιβόητη ομάδα Έψιλον! Αξίζει να τονίσω ότι πρόσθεσα και μερικά δικά μου στοιχεία πιστεύοντας να ξεδιαλύνουμε το θολό τοπίο το οποίο έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτούς τους Έλληνες υπέρ ήρωες!!! Έχουν ειπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η ομάδα Έψιλον αποτελείται από ένα επιτελείο από πολύ πλούσιους Έλληνες του εξωτερικού, επιστήμονες, επιχειρηματίες, κλπ. που εργάζονται για το καλό του Ελληνισμού, και που έχουν στη διάθεση τους υπέρ τεχνολογία τόσο ισχυρή που θυμίζει πόλεμο των Άστρων! Αφού λοιπόν είναι τόσο ισχυροί και διαθέτουν αυτή τη τεχνολογία, γιατί αφήνουν την Ελλάδα να βουλιάζει, και τον Ελληνισμό να σβήνει σαν λιωμένο κερί; Πού είναι αυτοί οι άρχοντες του κόσμου που θα μας σώσουν κατατροπώνοντας τον Σιωνισμό; Αγαπητοί μου φίλοι, την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο και παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις της επίσκεψης Μέρκελ στην Ελλάδα, με πικρία βλέπω το μειωμένο πλήθος διαδηλωτών στην Αθήνα, πολλοί πιο λίγοι από την αρχή της δημιουργίας της κρίσης! Κατάλαβα όπως και πολλοί νοήμονες άνθρωποι, ότι το παιχνίδι τελείωσε υπέρ τους… Ο Έλληνας κουράστηκε να πολεμά , αφέθηκε στην τύχη του… ο Γίγαντας της Τρόικας καταπάτησε το Ελληνικό ήθος!!! Τι φταίει επιτέλους; Μήπως τα chemtrails τελικά που μας ραντίζουν ασύστολα έκαναν τελικά τη δουλειά τους? Τόσο πολλή αδράνεια τελικά; Πού περιμένουμε να φτάσουμε πια δεν πάει άλλο…

Η  άλλη  εκδοχή!

Η ομάδα Έψιλον ευτυχώς ή δυστυχώς, για κάποιους ανεγκέφαλους, δεν υπάρχει! Όχι έτσι όπως ορίζουν μερικοί επιτήδειοι που προσφέρουν υπερήρωες με υπερφυσικές δυνάμεις και απίστευτη τεχνολογία για να επαναπαυτούν οι φουκαράδες Έλληνες που έχουν καταντήσει οι τελευταίοι και άθλιοι της Ευρώπης, περιμένοντας κάποιους επιτήδειους πάμπλουτους Έλληνες του εξωτερικού στυλ Σώρας και η παρέα του, που δηλώνουν ότι θα ξεχρεώσουν το χρέος της χώρας, και τρέφουν καρπούς αισιοδοξίας για να επαναπαυτεί στο λήθαργο της κουταμάρας ο κάθε νεόπτωχος Έλλην!!!

Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια της χώρας μου που έχει γεμίσει όχι μόνο από ξένους μετανάστες, αλλά και από ανεγκέφαλους ραγιάδες που το πρώτο μέλημα τους είναι η αδυσώπητη ικανοποίηση του εγώ τους, ενώ οι ελάχιστοι πραγματικοί Έλληνες στη ψυχή έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση! Αν υπήρχε έστω και ένα ψήγμα του μύθου που ονομάζουμε ομάδα Έψιλον, θα είχε αν όχι ολοκληρωτικά, ανατρέψει λίγο από την σημερινή τραγική κατάσταση που οδεύει η Ελλάδα, και όχι μόνο… γιατί μπαίνουμε πλέον στη τελική ευθεία της ολοκληρωτικής υποδούλωσης της ανθρωπότητας…

Και τώρα τι γίνεται θα μου πείτε; Βάζουμε το κεφάλι κάτω και υποδούλωση στη Νέα Τάξη; Όχι ακριβώς, γιατί υπάρχει ένας παράγοντας που λέγεται Ελληνικό DNA και που τόσο μπορεί να εξελιχτεί, που σε συνδυασμό με την Ελληνική ψυχή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα! Και αυτός ο μικρός θεός που όλοι οι πραγματικοί Έλληνες κρύβουν μέσα τους, είναι η εξέλιξη του μακρινού παρελθόντος και η μεγάλη αποκάλυψη της αλήθειας που έκρυβαν επανειλημμένα, και μόνον μέσα από μυστήρια μπορούσε να αποκαλυφθεί στους κοινούς θνητούς, και αυτή είναι η Γνώση των αρχαίων Ελλήνων Θεών μέσα από τους μεγάλους μας φιλοσόφους.

Οι   επιρροές   των  Πλειάδων

Για τις  Πλειάδες  και τον Σείριο έχουν γραφτεί τόσα πολλά από τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς και όχι μόνο, που είναι  απόλυτα βέβαιο ότι οι πολιτισμοί τους έχουν επιδράσει  πάνω στη Γη, πολύ πριν από μας δουν για πρώτη φορά το φως πάνω σε αυτό τον πλανήτη. Την πρώτη φορά που επισκέφθηκαν τη Γη οι Πλειάδιοι ήταν για την παρακολούθηση της ανάπτυξης της ζωής πάνω  στον πλανήτη μας στην περιοχή που ονομάζονταν Υπερβόρεια, τη μυθική εκείνη ήπειρο που περιέκλειε  όλη τη γήινη μάζα εκείνης της εποχής. Αυτό έγινε πολύ πριν οι πρώτοι κάτοικοι της Γης αρχίσουν τη φυσική τους  εξέλιξη.

Απόγονοί τους ήρθαν και πάλι αργότερα για να βοηθήσουν τις εκκολαπτόμενες κοινωνίες της επόμενης εποχής και έδωσαν στη Λεμουρία και στην Ατλαντίδα τα ονόματα τους. Αυτά τα όντα δεν ήταν εντελώς ενσαρκωμένα στη φυσική διάσταση της Γης. Η Υπερβόρεια παράδοση είναι η επικρατέστερη μεταξύ αυτών, και αναφέρει ότι τα πρώτα ημιυλικά όντα της Γης έζησαν στη πρώτη μοναδική ήπειρο που υπήρχε τότε, την Παγγαία, που ήταν γνωστή σαν Υπερβόρεια ή Λεύκη Νήσος. Αυτά τα όντα ανέπτυξαν εδώ μια εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και συνεπλάκησαν μεταξύ τους σε πολέμους που ήταν τόσο καταστροφικοί που επηρέασαν ακόμα και την γεωγραφική διάταξη πολλών περιοχών. Οι Πλειάδιοι αναπτύχθηκαν πολύ πριν από την ανθρώπινη φυλή και λέγεται ότι ήταν οι πρώτοι άποικοι μαζί με άλλα εξωγήινα είδη πολύ πριν από τους ανθρώπους , ακολουθώντας το Θεϊκό σχέδιο, και ιδιαίτερα για τη ‘’σπορά’’ όντων πάνω στη Γη. Πολλοί πιστεύουν ότι η Ελληνική Μυθολογία είναι πολύ πιθανόν να βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, και ότι οι Θεοί μας να ήταν όντα από τις Πλειάδες.

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι στο μαντείο της Δωδώνης υπήρχε ένας πανάρχαιος μύθος σχετικά με το θείο ζεύγος Διός-Διόνης το οποίο κατοικούσε γύρο από την ιερή βελανιδιά. Ο θρύλος αναφέρει ότι από το θρόισμα των φύλλων του δένδρου και το πέταγμα των περιστεριών που φώλιαζαν στο φύλλωμα του, οι «υποφήτες» , οι ιερείς του Διός, ερμήνευαν στους θνητούς τη θεία βούληση. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι που να κάνει εντύπωση, έτσι δεν είναι; Τι θα λέγατε όμως το όνομα που έδιναν οι ιερείς σε αυτά τα περιστέρια; Τα ονόμαζαν Π(ε)λειαδες!!! Αντιλαμβάνεστε τελικά πόσο βαθιά και συμβολική είναι η ελληνική γλώσσα και τα ονόματα της μυθολογίας μας; Η ελληνική Μυθολογία δεν είναι μύθος, είναι λόγος. Μήπως οι αρχαίοι ιερείς εδώ εννοούσαν κάποια επικοινωνία με τα άστρα των Πλειάδων; Κάνεις δεν ξέρει. Στις μυθολογικές όμως ονοματολογίες εκείνο που εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν αυθαίρετο και τυχαίο γεγονός, πολλές φορές κρύβει αμύθητους θησαυρούς αναμφισβήτητης συμβολικής γνώσης!!!

Μια περιήγηση μέχρι τα αστέρια και η Ιερότητα του αριθμού 7!

Ας κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο και συγκεκριμένα στην αρχαία Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Μυθολογία.
Ουρανογραφία… Όταν οι πρώτοι παρατηρητές του ουρανού ανακάλυψαν ένα σμήνος «αστεριών» τα οποία αντίθετα από τους άλλους αστερισμούς (τα σταθερά άστρα), που μετακινούνταν στον ουράνιο θόλο και τους κίνησαν τη περιέργεια, αποφάσισαν να τα ονομάσουν πλανήτες από τη λέξη «πλάνης» ο περιπλανώμενος, αυτός που δεν έχει σταθερή διαμονή. Τα σώματα αυτά μαζί με τον Ήλιο, και τη σελήνη σχημάτιζαν μια ομάδα επτά ουράνιων μετακινούμενων σωμάτων . Σύντομα οι πλανήτες αυτοί άρχισαν να αναπαριστούν δυνάμεις πλανητικών θεών και τους δόθηκαν αντιστοιχίες με επτά φωνήεντα του ελληνικού αλφαβήτου. Η τελευταία σύνδεσή τους έγινε βάσει μιας γνωστής αριθμολογικής πραγματείας, η οποία αποδίδεται στο φημισμένο γιατρό, θεραπευτή και αστρολόγο Ιπποκράτη (460-377 π.Χ.). Όχι πολύ αργότερα ο Αριστοτέλης (384-322) θα προσέξει το γεγονός ότι τα φωνήεντα και τα αλλά γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου παρουσιάζουν αντιστοιχίες αριθμολογικές με τους πλανήτες και με τους μουσικούς τόνους, αλλά και με τους ήρωες της μυθολογίας…
Υπάρχουν επτά φωνήεντα , επτά χορδές στη μουσική κλίμακα, επτά Πλειάδες… επτά οι ήρωες που επιτέθηκαν στις Θήβες… Οι Πυθαγόρειοι πιστεύουν ότι τα Ξ,Ψ και Ζήτα είναι συγχορδίες αφού υπάρχουν μόνο τρεις διπλές συνηχήσεις (σύμφωνα), και τρεις συγχορδίες. Επίσης οι Πυθαγόρειοι τονίζουν ότι το διάστημα από το Α μέχρι το Ω του αλφαβήτου είναι ίσο με εκείνο από τη χαμηλότερη νότα ενός φλάουτου μέχρι την υψηλότερη, των οποίων ο αριθμός 24 είναι ίσος με εκείνον ολόκληρου του συστήματος του σύμπαντος… Πρέπει να θυμόμαστε ότι ο Αριστοτέλης κατέγραψε ότι η σύνδεση μεταξύ μουσικής και ουρανού είχε γίνει από τους Πυθαγόρειους. Τα τρία διπλά γράμματα Ξ, Ψ και Ζήτα ονομαζόταν έτσι επειδή το καθένα ενσωματώνει τους ήχους δυο άλλων γραμμάτων (Κ+Σ, Π+Σ, και Δ+Σ). Οι ήχοι των γραμμάτων Ξ και Ψ, προτάθηκαν από το Σιμωνίδη και υιοθετήθηκαν στην Αθήνα το 403 π.Χ., ενώ πριν γράφονταν με δύο γράμματα σαν ΔΣ, ΚΣ, ΠΣ. Λόγω των τροχιών των πλανητών οι οποίες σύμφωνα με τον Πυθαγόρα δημιουργούν τη μουσική των σφαιρών. Οι Πυθαγόρειοι πίστευαν ότι οι τροχιές αυτές αντιστοιχούσαν στις επτά νότες της κύριας μουσικής κλίμακας, και ότι τα επτά φωνήεντα ήταν οι φυσικές αντιστοιχίες των επτά τόνων της μουσικής κλίμακας. O αριθμός 7 ασκεί την επιρροή του σε εκείνες τις ευγενείς επιστήμες, τη γραμματική και τη μουσική. Γιατί η επτάχορδη λύρα , η οποία αντιστοιχεί στη χορωδία των πλανητών, παράγει εξαιρετικές μελωδίες, και δεν υπερβάλουμε αν πούμε ότι η λύρα είναι ο κανόνας στον οποίο προσαρμόσθηκαν όλα τα μουσικά όργανα. Και μεταξύ των γραμμάτων της γραμματικής υπάρχουν επτά που ονομάζονται σωστά φωνήεντα ή «φωνητικά» καθώς όπως είναι ολοφάνερο, αυτά μπορούν να ακούγονται δυνατά, και όταν ενώνονται με άλλα μπορούν να παράγουν έναρθρους ήχους, γιατί από τη μια μεριά συμπληρώνουν ό,τι λείπει στα ημι-φωνήεντα αποδίδοντας τους ήχους πλήρεις και ολοκληρωμένους, και από την άλλη αλλάζουν τη φύση του «άφωνου» (των συμφώνων) εμφυσώντας μέσα τους κάτι από τη δική τους δύναμη, έτσι που τώρα είναι δυνατόν να προφέρουμε γράμματα, που πριν ήταν αδύνατο να προφέρουμε… Η σύνδεση που έκαναν οι αρχαίοι μεταξύ των επτά φωνηέντων και της μουσικής , αντανακλούσε στο συμβολισμό που αποδίδονταν στη λύρα του Απόλλωνα και τη μουσική των σφαιρών.

Συνεχίζεται…

Για το Comics Trades 2012 – 2013

 Σπύρος Πάγκαλης

About skerkyraios

Μου αρέσει να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μουσική, να γράφω τραγούδια και να τα ενορχηστρώνω. Προσπαθώ να βλέπω τη ζωή θετικά, παρόλο τις δυσκολίες που βιώνουμε, και να είμαι ειλικρινής… δεν μου αρέσει η υπεροψία και η αλαζονεία… η τέχνη είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος μας προς το καλύτερο…

Posted on 13 Οκτωβρίου 2012, in Comics Trades and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Σχόλια.

 1. Χμμ τα διαβάζω όλα με μεγάλη (περί)σκεψη…

  Τα chemtrails, η μαχητικότητά μας και όλα όσα αναφέρονται σηκώνουν σίγουρα πολύ συζήτηση. Απ’ τη μια όλα μάς φταίνε και προσέχουμε πράγματα που δεν προσέχαμε καν παλιότερα, απ’ την άλλη μπορεί να φτάνουμε και σε λάθος σκέψεις. Π.χ. τα chemtrails μήπως είναι όντως ατμοί πτήσης. Το καλοκαίρι τα χάσαμε γιατί από τη θερμοκρασία οι ιδρατμοί δεν έμεναν στατικοί στην ατμόσφαιρα. Τα δε έξοδα στις πτήσεις για μια τέτοια επιχείρηση δεν είναι απλά γιγαντιαία;

  Ένα τυχαίο παράδειγμα, που παραθέτω επίσης επειδή έτυχε να συζητάω χθες, είναι ότι η Τρόικα θέλει να μας εξουθεωνώσει,
  Σε σωρεία όμως του: άλλα έλεγαν οι πολιτικοί μας έξω, άλλα λέγανε μεταξύ τους, άλλα έλεγαν στο λαό, άλλα έκαναν τελικά, ποιος να μας πάρει στα σοβαρά έξω και να μην στοχεύσει κατευθείαν στα λεφτά του κόσμου για να μην την πατήσει με τα (τοκογλυφικά πάντοτε) δανεικά που μας έδωσε (και που βέβαια ως κοινωνία δεχτήκαμε απροβλημάτιστα…) ;

  Μου αρέσει!

 2. Πολύ ωραίο άρθρο Σπύρο

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: