ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΝΤΙΣΝΕΥ

Μερικά όμορφα εξώφυλλα των εκδόσεων του Ντίσνευ από την Αμερική, μπορείτε να δείτε πιο κάτω, από διάφορες περιόδους έκδοσης και οίκους. Dell, Gold Key και Gemstone, αλλά και ένα Γαλλικό. Είναι όλα επίκαιρα και με Χριστουγεννιάτικα θέματα. Αφορούν κυρίως τις εκδόσεις των Comics & Stories και Christmas Parade. Νομίζω ότι είναι απαραίτητα, για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Comics Trades και να μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο.

 

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 26 Δεκεμβρίου 2011, in Comics Trades, CT Xmas Articles 2011, Αμερικάνικα Κόμικς, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Εκδόσεις Εξωτερικού, Χριστουγεννιάτικα Άρθρα 2011, Walt Disney and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: