ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ ΜΑΣ!

Έπειτα από δική σας απαίτηση(δεχτήκαμε δεκάδες email!), προχωράμε σε 2 ακόμη αλλαγές σήμερα, σε σχέση πάντα με την διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου μας Παζαριού Κόμικς & Αναμνηστικών και σας τις ανακοινώνουμε.

Η πρώτη, αφορά στην χρονική του διάρκεια, που είχε καθοριστεί στις 8 ημέρες(5 – 12 Δεκεμβρίου). Ο λόγος που είχαμε βάλει αυτό το χρονικό, δεσμευτικό όριο, είχε να κάνει με το σκεπτικό της έγκαιρης παραλαβής των τευχών & των αντικειμένων από τους αναγνώστες και τα μέλη μας, με δεδομένο το γεγονός της καθυστέρησης στην παραλαβή τους, που αναμένεται και οφείλεται στον αυξημένο φόρτο εργασιών των ΕΛΤΑ, αυτές τις μέρες. Όμως, εισακούγωντας τις απόψεις σας, προχωράμε σε μια παράταση διάρκειας της εκδήλωσης, κατά 7 ακόμη ημέρες! Κάτι που σημαίνει, ότι το παζάρι μας ολοκληρώνεται – οριστικά – για φέτος, στις 19 Δεκεμβρίου!

Η δεύτερη αλλαγή, έχει να κάνει με τις αγγελίες σας και την δημοσίευση τους. Κι εδώ να πούμε, ότι δεχτήκαμε πολλά email, στα οποία μας ζητούσατε να πάρετε μέρος(κάποιοι που δεν προλάβατε να στείλετε εγκαίρως τις λίστες σας), αλλά σας περιόριζε το γεγονός, του τερματισμού της αποστολής αγγελιών. Από σήμερα λοιπόν, αλλάζει κι αυτό και μπορείτε να στέλνετε τις δικές σας συμμετοχές, με λίστες διάθεσης και ανταλλαγής κόμικς & αναμνηστικών, μέχρι και την τελευταία μέρα διεξαγωγής του παζαριού μας!

Νομίζω ότι και οι δύο όροι που άλλαξαν είναι πολύ σημαντικοί και θα βοηθήσουν πάνω απ` όλα, όλους όσους συμμετέχουν ή αυτούς που θέλουν να συμμετάσχουν, οι οποίοι δεν προλάβαιναν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον για την απόκτηση αντικειμένων & τευχών, ή δεν πρόλαβαν να μας στείλουν τις λίστες τους!

Σας ευχαριστούμε για τις υποδείξεις σας, που είναι πάντα σημαντικές για μας και μας καθοδηγούν στο να σας καλύπτουμε όλους, στις επιθυμίες σας!

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 5 Δεκεμβρίου 2011, in Comics Trades and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: