ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ – RIVER OF NO RETURN(1954)

Ένα χρόνο πριν την ταινία στην οποία αναφερθήκαμε χθες, το 1954 δηλαδή, προβάλλεται μια διαφορετική από πολλές απόψεις, με το σενάριο της να περιστρέφεται στην Άγρια Δύση του 1875, αλλά και με αρκετά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία να την συνοδεύουν. Δεν θα την συγκρίνουμε με την χθεσινή, όπως δεν συγκρίναμε καμία μεταξύ από όσες παρουσιάστηκαν, στα τρία μέχρι στιγμής τμήματα αυτού του αφιερώματος, γιατί απλά όλα τα φιλμ είναι εντελώς ξεχωριστές δημιουργίες. Αν για κάποιο απ` αυτά μπορείς να μιλήσεις παραπάνω και να σταθείς σ` αυτό, έχει να κάνει και με συγκυρίες, όπως και τα πρόσωπα που συμμετείχαν σ` αυτό, ή τις διακρίσεις που διεκδίκησαν.

Διαβάστε την σημερινή παρουσίαση, που συνεχίζει το τρίτο μέρος του αφιερώματος μας στα γουέστερν, στην υπό – κατηγορία «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» και δείτε τα αποσπασματικά βίντεο που επιλέξαμε.

http://wp.me/PKxow-1O9

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 20 Αυγούστου 2011, in Arts, Cinema, Classic Movies, Comics Trades, CT Exclusive, Culture, History of Cinema, Άρθρα Μελών, Άνθρωπος, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Βίντεο, Δημιουργοί, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκτός Κόμικς, Η Ιστορία του Κινηματογράφου, Κινηματογράφος, Κλασσικά Γουέστερν, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών, Παραλειπόμενα, Πολιτισμός, Τέχνες, Ταινίες Γουέστερν, Video, Western Classics, Western Movies and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: