ΤΑ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΑ ΤΟΥ «ΣΝΟΥΠΥ»

Είναι η πρώτη έκδοση των ιστοριών του «Σνούπυ» στην Ελλάδα, από την «Μετόπη» το 1979. Ο ήρωας του Charles Schulz , και οι σύντροφοι του, είναι ήδη γνωστοί στο κοινό της χώρας μας, χάρη στην τηλεοπτική προβολή των αυτοτελών επεισοδίων τους, από την κρατική τηλεόραση. Η «Μετόπη» κυκλοφορεί αυτά τα μικρού σχήματος βιβλιαράκια(αν δεν κάνω λάθος συνολικά 8), όπου στα οπισθόφυλλα υπάρχουν αστεία γκάνγκ, με τον πανέξυπνο πάντα τρόπο του δημιουργεί, να καταφέρνει να περνάει μηνύματα μέσα απ` αυτά. Επιλέξαμε τρία από αυτά τα οπισθόφυλλα και σας τα παραθέτουμε για να πάρετε και εικόνα των πιο πάνω. Εντάσσονται κι αυτά στο περιεχόμενο της υπό – κατηγορίας «ΕΝΘΕΤΑ & ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ». Μελλοντικά στο Time Bandits πλέον, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και την παρουσίαση του τίτλου αυτού.

http://wp.me/PKxow-1jV

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 7 Αυγούστου 2011, in Arts, Cartoons, Charles Schulz, Comics, Comics Archive, Comics Characters, Comics Creators, Comics History, Comics Legends, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Tributes, CT Exclusive, Culture, Greek Comics, Greek Magazines, Άρθρα Μελών, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Δημιουργοί, Διάφορα, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκδόσεις Μετόπη, Ελληνικά Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Κόμικς Θησαυροί!, Κόμικς Καταγραφή, Κόμικς Χαρακτήρες, Κάποτε στην Ελλάδα!, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών, Οπισθόφυλλα, Παραλειπόμενα, Πολιτισμός, Σπάνια Κόμικς, Σνούπυ, Τέχνες, Snoopy and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: