ΤΖΙΜ ΓΟΥΕΣΤ – ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

Κάπου στις αρχές της δεκαετίας του`70(αν θυμάμαι καλά γύρω στο 1972 – `73), η κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα η ΕΙΡΤ, ξεκίνησε την προβολή επιλεγμένων επεισοδίων από την Αμερικάνικη σειρά “Wild Wild West”. Δεν είδαμε τα επεισόδια με κάποια χρονολογική σειρά season 1 κλπ, αλλά με βάση τα «κριτήρια» των υπεύθυνων του καναλιού εκείνα τα χρόνια. Ήταν η εποχή που η προτίμηση των δύο τηλεοπτικών μας σταθμών στις σειρές που έρχονταν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ειδικά στα γουέστερν, ήταν εμφανής. Στη χώρα μας η σειρά αποκαλέστηκε «Τζίμ Γουέστ – Άγρια Δύση».

Διαβάστε την παρουσίαση της τηλεοπτικής αυτής σειράς και δείτε τα βίντεο στην υπό – κατηγορία «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ & ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ».

http://wp.me/PKxow-1O9

About Corto

Ασχολούμαι με τα κόμικς και τον γραπτό λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις αφήνω το συναίσθημα να με καθοδηγήσει σε παρορμητικά νερά. Οι επιρροές είναι εκεί έξω, η ίδια η ζωή καθώς κυλά σαν σταγόνα διψασμένη. Μισώ την υποκρισία, την όψη της αχαριστίας, χαμένης σε ψιθύρους ιδιοτέλειας και ανάσες φόβου. Αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος, σε ένα σκίτσο φτιαγμένο με ψυχή...

Posted on 25 Μαΐου 2011, in Arts, Comics Trades, CT Exclusive, Culture, Άρθρα Μελών, Άνθρωπος, Έρευνα, Απόψεις, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Βίντεο, Διάφορα, Εργασίες Μελών, Εσωτερικές Σελίδες, Εκτός Κόμικς, Η Ιστορία της Τηλεόρασης, Κάποτε στην Ελλάδα!, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών, Παραλειπόμενα, Τηλεόραση, Τηλεοπτικές Σειρές, TV, TV Episodes, Video and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: