Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ «ΜΑΣΚΑΣ»

Ο Αρχέλαος επιστρέφει στο Comics Trades, με το χιούμορ του και την χαρακτηριστική γραμμή στο σκίτσο, σε μια ακόμη αναφορά μας στον κόσμο της Ελληνικής γελοιογραφίας και των δημιουργών της. Σήμερα σειρά έχει η συνεργασία του με το περιοδικό «Μάσκα», στην τρίτη περίοδο έκδοσης του. Πολλές αποσπασματικές εικόνες των οπισθόφυλλων εκείνων, ενός ακόμη θρυλικού περιοδικού που θα παρουσιάσουμε όταν θα μιλήσουμε για τα λαϊκά αναγνώσματα διεξοδικά, σε μια σειρά θεματικών άρθρων που ετοιμάζονται, σας περιμένουν στην υπό – κατηγορία μας «ΕΝΘΕΤΑ & ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ».

http://wp.me/PKxow-1jV

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 28 Ιανουαρίου 2011, in Comics Archive, Comics Trades, CT Exclusive, Άνθρωπος, Έρευνα, Αποσπάσματα, Αποκλειστικότητες, Αρχέλαος, Αρχείο, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Γελοιογραφία, Δημιουργοί, Λαικά Αναγνώσματα, Μάσκα, Οπισθόφυλλα, Παραλειπόμενα, Παραλογοτεχνικά Κόμικς, Σκίτσο and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: