ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΔΡΑΣΗΣ & ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤ ΗΣΤΓΟΥΝΤ!

Κινηματογραφικού χαρακτήρα και το σημερινό προτρέτο μας, που αυτή την φορά επιχειρεί να σας γνωρίσει τον Τουρκικό κινηματογράφο των δεκαετιών του`60 7 του`70. Είναι ένα τμήμα έρευνας, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και θα βρίσκεται στο νέο πόνημα που ετοιμάζουμε με τον Λάζαρο. Θα δείτε την βιομηχανία θεάματος των γειτόνων μας, σε χαλεπούς καιρούς, να κινείται σε θέματα Χόλλυγουντ και να αναπαράγει με μοναδικό τρόπο, μεταφέροντας τα στην δική της πραγματικότητα, φιλμ που έσπασαν ρεκόρ στα Αμερικάνικα και όχι μόνον ταμεία! Κι επειδή σας αρέσει να τα βλέπετε τεκμηριωμένα όλα αυτά, ψάξαμε και βρήκαμε αποσπασματικά βίντεο! Μαζί, σε μια ακόμη αναφορά μας στην τριλογία των …πλασμάτων της κινηματογραφικής Μαύρης Λίμνης(που ένεπνευσε και τους κ. κ. Bonelli – Ferri στον Ζαγκόρ), ένα βίντεο – έκπληξη, με την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Κλίντ Ήστγουντ!  Όλα αυτά, στην υπό – κατηγορία μας «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ & ΤΗΛΕΡΑΣΗ«.

http://wp.me/PKxow-1O9

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 21 Ιανουαρίου 2011, in Arts, Cinema, Comics Trades, CT Exclusive, Culture, Άνθρωπος, Έρευνα, Αποκλειστικότητες, Αρχείο, Αφίσες, Αφιερώματα, Αναμνήσεις, Εργασίες Κοινότητας, Εργασίες Μελών, Εκτός Κόμικς, Η Ιστορία του Κινηματογράφου, Κινηματογράφος, Νέες Προσθήκες Κατηγοριών, Παραλειπόμενα, Πολιτισμός, Τέχνες, Τουρκικός Κινηματογράφος and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: