ΤΑ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΑ ΤΟΥ “ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΚΥ”

Πριν λίγες μέρες, σας δώσαμε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα οπισθόφυλλα του εβδομαδιαίου Σολντίνο, από το 1970 και την έκδοση του κ. Κυριάκου Παπαδόπουλου. Σήμερα, σειρά έχουν τα αντίστοιχα του Σούπερ Μίκυ, του κ. Τερζόπουλου. Μια πραγματικά υπέροχη έκδοση, που είναι ίσως απορίας άξιον γιατί διεκόπη. Κι εδώ είχαμε λοιπόν οπισθόφυλλα με τους ήρωες του περιοδικού, που όπως και στην περίπτωση των Κλασσικών Ντίσνευ(θα την εξετάσουμε κι αυτήν), ήταν όμορφες εικόνες των πρωταγωνιστών, σε φόντο κάποιου χρώματος. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, είχαμε και την πολύ καλή ιδέα να συνεχίζεται η εικόνα του εξώφυλλου, στο πίσω μέρος του περιοδικού. Πιο κάτω θα δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα, ενώ στην κατηγορία ΕΝΘΕΤΑ & ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ μπορείτε να βρίσκετε συγκεντρωμένο αυτό το υλικό, που θα εμπλουτίζεται διαρκώς, δίχως όμως να ενημερώνεστε με σχετικό άρθρο! Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τσεκάρετε συχνά τις επιμέρους κατηγορίες μας.

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 11 Νοεμβρίου 2010, in Collections, Comics, Comics History, Comics Legends, Comics Trades, Comics Wanted, Greek Comics, Έρευνα, Αποσπάσματα, Αρχείο, Αναμνήσεις, Γουώλτ Ντίσνεϋ, Ελληνικά Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κόμικς, Κόμικς Έρευνα, Κόμικς Αναμνήσεις, Κόμικς Θρύλοι, Ντίσνεϋ, Οπισθόφυλλα, Παραλειπόμενα, Συλλογές, Σούπερ Μίκυ and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: