ΧΡΗΣΙΜΟ – ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΣΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΥ

Ακόμη ένα τμήμα της έρευνας μου πάνω στο περιοδικό αυτό, όπως συμπεριλήφθηκε στις σελίδες του βιβλίου με τίτλο «Μικρός Καουμπόι – Έτσι Κατακτήσαμε τη Δύση»(Αιγόκερως 2008), περνάει με εικόνα πλέον σε ένα άρθρο του Comics Trades. Το θεωρώ αρκετά χρήσιμο, να μπορείτε να γνωρίζετε τα τεύχη τα οποία περιέχουν τμήματα των περιπετειών της Θρυλικής Τετράδας, όπου αναμετρήθηκαν κυρίως με τους Έλ Καπιτάν & Έλ Ατατούρκ. Με άλλα λόγια, για να ξέρετε τι ψάχνετε! Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να αντλήσετε στις σελίδες του βιβλίου που προανέφερα. Εδώ θα δείτε τις περισσότερες από τις ανακοινώσεις, που φιλοξενήθηκαν στις κεντρικές(και όχι μόνον), σελίδες του περιοδικού,  με σκοπό να ενημερωθούν οι αναγνώστες. Αυτές οι καταχωρήσεις, συνοδεύουν με εικόνα το παραπάνω κείμενο. Με αφορμή αυτό το άρθρο, να ενημερώσουμε τους φίλους των περιοδικών του είδους, ότι θα έρθουν πολλά ακόμη ενημερωτικά άρθρα, τα οποία θα φωτίζουν πτυχές της έκδοσης, αλλά και μια σειρά δωράκια προς κατέβασμα, προσεχώς!

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 12 Αυγούστου 2010, in Comics, Comics for Sale, Comics News, Comics Trades, Comics Treasures!, Comics Wanted, Έρευνα, Αρχείο, Γουέστερν Κόμικς, Ελληνικά Κόμικς, Η Ιστορία των Κόμικς, Κράνος, Κόμικς Ανταλλαγές, Κόμικς Αναζητήσεις, Καταχωρήσεις, Μικρός Καουμπόυ, Western Comics and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: