Ενημέρωση – Club Φίλων Μικρού Σερίφη

Έτοιμο και το 11ο τεύχος του συνδρομητικού περιοδικού, που εκδίδουν οι φίλοι του Μικρού Σερίφη με επικεφαλής τον ακούραστο και άκρως δημιουργικό Παναγιώτη Πλαφουτζή! Κάθε φορά και καλύτερο σε ύλη, άρθρα, αναμνήσεις! Τα ειλικρινά μας συγχαρητήρια στα παιδιά, που με τόσο μεράκι και κέφι κάνουν πραγματικά την καλύτερη δυνατή προβολή του χόμπι τους! Δηλαδή των κόμικς και του υπέροχου τους κόσμου! Μπορείτε να κλικάρετε στο direct link του εξαιρετικού τους blog(εκ των κορυφαίων που ασχολούνται με τα κόμικς στην Ελλάδα!), ενώ εκεί μπορείτε να βρείτε και σχετικές πληροφορίες για την εγγραφή σας, που σας προτρέπουμε να πραγματοποιήσετε! Όλοι μαζί Παναγιώτη! Η φωνή του ενός δεν φτάνει φίλε! Ακόμη, να σας ενημερώσουμε και για τον πρώτο τόμο του περιοδικού, που περιλαμβάνει τα τεύχη 1&2 και θα είναι πολύτιμη προσθήκη στο αρχείο όλων όσων δεν πρόλαβαν τα 2 αυτά τεύχη, που εξαντλήθηκαν τάχιστα! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους! Είναι πράγματι προς μίμηση!

ΥΓ

Οι φωτογραφίες των εξωφύλλων παραχωρήθηκαν με την συγκατάθεση του εκδότη του περιοδικού, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

About Corto

Ασχολούμαι με το σκίτσο και τα κόμικς. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθώ το συναίσθημα. Θα προτιμούσα να μείνουν όλα αυτά στη σφαίρα του ερασιτεχνισμού, αλλά ...καμιά φορά η ζωή έχει άλλη γνώμη. Μισώ την υποκρισία και την αχαριστία και αρκούμαι στις μικρές στιγμές, που μπορούν να είναι παντού. Στη θέα ενός δέντρου, στον ήχο του κύματος...

Posted on 11 Αυγούστου 2010, in Club Φίλων Μικρού Σερίφη, Comics, Comics News, Comics Trades and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: