ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΗ – «ΒΗΜΑ»

Δεν γινόταν να μην προσθέσουμε και αυτή την προσφορά, που βρίσκεται στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Βήμα». Πολύ αγαπητός σε όλους όσους «πάτησαν» τα 40 και στους φίλους τόσο του βιβλίου, όσο και των αναμνήσεων, ο Έλληνας συγγραφέας εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να συναρπάζει με τις αστυνομικές του ιστορίες. Ο ήρωας των βιβλίων του, ο αστυνόμος Μπέκας, έγινε θρύλος για τους λάτρεις της αστυνομικής φιλολογίας, μέχρι και τηλεοπτική σειρά. Πολύ καλή η δουλειά που έγινε από τους υπεύθυνους, στα εξώφυλλα των βιβλίων, με το artwork να παραπέμπει ευθέως στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας τους και να αντανακλά το ύφος εκείνης της εποχής. Οι σινεφίλ, θα παρατηρήσετε ότι θυμίζουν έντονα φιλμ νουάρ. Εδώ, θα βρίσκετε τα εξώφυλλα της έκδοσης της εφημερίδας «Βήμα», έτσι όπως θα κυκλοφορούν κάθε Κυριακή. Φυσικά, θα έρθει και ένα αφιέρωμα στον συγγραφέα, ώστε να συμπληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, το περιεχόμενο αυτής της κατηγορίας.

Τα εξώφυλλα θα προστίθενται με την σειρά της κυκλοφορίας τους(αν προσέξετε, θα δείτε ότι έχουν άλλωστε και αρίθμηση).

«Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα»

«Ο δολοφόνος φορούσε σμόκιν»

«Έγκλημα στο Κολωνάκι»

«Έγκλημα στα παρασκήνια»

«Υπόθεση εκβιασμού»

«Το καλοκαίρι του φόβου»

  1. Πολύ ωραίο αφιέρωμα Γιώργο. Και ιδιαίτερα ενδιαφέρον για όλους εμάς που μεγαλώσαμε διαβάζοντας και αυτά τα τα μυθιστορήματα. Πότε άρχισε το αφιέρωμα; Δεν το πήρα είδηση.

    Μου αρέσει!

    • Καλημέρα Στέλιο, κύριοι. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

      Δεν πρόκειται ακόμη, για αφιέρωμα, αλλά για μια αναφορά στα βιβλία του συγγραφέα, που προσφέρει στους αναγνώστες, η εφημερίδα «Το Βήμα», κάθε Κυριακή. Μόλις ολοκληρωθεί όμως αυτή η σειρά βιβλίων, θα ακολουθήσει ένα εξονυχιστικό αφιέρωμα, με αναφορά στο συνολικό του έργο και το οποίο είναι μια συλλογική δουλειά, στην οποία μπορούν να συνεισφέρουν όσοι το επιθυμούν.

      Μου αρέσει!

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.